Moram nekome da se pohvalim

1. MAŠALA! i obavezno koristite kondome, ljubim vas. :)

ja uvek i imam jedan u novčaniku, da ne čuje zlo lolololo

2. ja uvek i imam jedan u novčaniku, da ne čuje zlo lolololo

Proveri da mu nije istekao rok upotrebe!

Sa srećom!

3. Послала ми кева пуну торбу ране, има једно 20 кила. Збогом виршле, паштете и остали отрови! \o/

4. YB, poslala mama sarme i slanine?

5. Сарме, сланине, гулаша, феферона, пршуте, јаја, компира, лука, ајвара, џема, кајмака, сира, замрзнутих шницли, пилеће бело. Мислим да је то то, само ништа слатко није послала. :(

6. šumeći ranisan je najbolji, a može i kokakola ali samo sveže otvorena...

7. Jedna je majka. Svaka čas.

8. Sube bravo bre! Krajina je ponosna! lololo
    Nego elem nije da se pohvalim al' ono, razmisljam otvoriti neki lokal, mada mi ne zvuci kao narocito pametna ideja za vreme ove krize al' jbg imam neke ''opcije'' (kesa) koji bi bilo pametno investirati, a posto sam i trenutno ''klabing'' konobar znam da nije pametno sada otvarati bilo sta, al' ipak koliko toliko poznajem pos'o, al' kontam da sam premlad da se upustim u takvu avanturu (ne bi sam, buraz bi me tu pogurao, al' ope')

9. Nego elem nije da se pohvalim al' ono, razmisljam otvoriti neki lokal, mada mi ne zvuci kao narocito pametna ideja za vreme ove krize al' jbg imam neke ''opcije'' (kesa) koji bi bilo pametno investirati, a posto sam i trenutno ''klabing'' konobar znam da nije pametno sada otvarati bilo sta, al' ipak koliko toliko poznajem pos'o, al' kontam da sam premlad da se upustim u takvu avanturu (ne bi sam, buraz bi me tu pogurao, al' ope')

Rečju, klabing sam konobar koji ima keša! Ponude u PVT!

10. Почетком године сам имао око 85 килограма, јуче се мерио - нешто мало испод 80.
    Сасвим задовољан, и настављам још мало да спуштам.

11. Сарме, сланине, гулаша, феферона, пршуте, јаја, компира, лука, ајвара, џема, кајмака, сира, замрзнутих шницли, пилеће бело. Мислим да је то то, само ништа слатко није послала. :(

imas dzema,pa mazi na leba.sem ako i on nije slan...

12. Почетком године сам имао око 85 килограма, јуче се мерио - нешто мало испод 80.

Bravo, dobar. To je odlučnost.

13. Bravo, dobar. To je odlučnost.

Мање одлучност, више је немање времена и журба свуда, па и не стигнем да једем, а и кад једем, увек мало по више пута. Мада, опет хвала, има ту и одлучности, јер сам мало мање од пола те изгубљене тежине изгубио вежбом и дисциплином.

14. I juče i danas trčanje i brzi hod. Ohohooo!

15. Napravio kotlić od bambija, toliko sam mesa stavio da nije bilo potrebe ubacivati krompir.
    Odličan bio! Sač mi nije bio slan al nije se niko bunio :) I preko tok sam opalio jedno 6-7 ladnih Nektara

16. Upravo smo dokrajčili ono današnje prase. Ostale samo koske.

17. GLIGORIJE VULE
    Napravio kotlić od bambija, toliko sam mesa stavio da nije bilo potrebe ubacivati krompir.
    Odličan bio! Sač mi nije bio slan al nije se niko bunio :) I preko tok sam opalio jedno 6-7 ladnih Nektara

Skočimiš
    Upravo smo dokrajčili ono današnje prase. Ostale samo koske.

Što volim da pročitam ovako nešto.

18. Mi danas pekli krilca i krompirice na tanjiraču. Najeli se kao prasići. A domaće vino slatko, pitko, strašno.
    Samo jednom u životu sam imala prekid filma i to baš od takvog vina.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.