Moram nekome da se pohvalim

1. Samo jednom u životu sam imala prekid filma i to baš od takvog vina.

i ja.

2. Nego elem nije da se pohvalim al' ono, razmisljam otvoriti neki lokal, mada mi ne zvuci kao narocito pametna ideja za vreme ove krize al' jbg imam neke ''opcije'' (kesa) koji bi bilo pametno investirati, a posto sam i trenutno ''klabing'' konobar znam da nije pametno sada otvarati bilo sta, al' ipak koliko toliko poznajem pos'o, al' kontam da sam premlad da se upustim u takvu avanturu (ne bi sam, buraz bi me tu pogurao, al' ope')

imam i ja ušteđevinu ali je nikad ne bih u to uložio :)

3. Na skijanju sam bio, u Masincu, na Kopaoniku, bilo je epski.

4. imam i ja ušteđevinu ali je nikad ne bih u to uložio :)

Другачије размишљамо, али сопствени посао је најбоље улагање. Јер само тада ти је гарантовано да ћеш добити новац назад, али наравно, све зависи од тога колико труда и новца уложиш.

5. . Јер само тада ти је гарантовано да ћеш добити новац назад,

ovo tako nije tačno :)

6. ovo tako nije tačno :)

Како?
    ЕДИТ: уложиш кинту - радиш да ту кинту што је везана у робу или услуге опет обрнеш - зарадиш.
    Знам да није све тако лако као што изгледа, али то је од свих решења најбоље решење. Ако сигурно не добијеш оно што си заслужио, макар ћеш добити највише у односу на остале могућности.

7. nema tu šta pojašnjvati HK, mnogi su se u srbiji sjebali tako razmišljajući.

8. Osobito ovih dana je zajebano, kucao nedavno neke završne račune, uglavnom manje privatne firme raznih delatnosti, zanatlije, ugostitelji, str, pekare...
    I eto, od 30 i kusur firmi bar pola pred gašenjem a ni ovi ostali se ne olešiše nešto od profita.

Zajebano ti je mnogo da otvaraš nešto, na svakom koraku plaćaš neka sranja a onda na ta sranja moraš da platiš taksu. Onda kad ti dođe inspekcija moraš i za njih da odvojiš kintu, a šta god radio stizaće ti neka inspekcija. I ništa nije 'nako što bi po jevropi rekli streamlined, za sve živo moraš da cimaš veze ako imaš ili da čupaš kosu po čekaonicama, bez zezanja lakše ti je da radiš kod nekoga nego da imaš svoju firmu, manje glavobolje a i ako propadne za šta je velika šansa - boli te stojnik. Otvaraj kad dođu neka lepša vremena.

9. Sve to znam, ali ipak posao neki normalan je nemoguce naci, a ovako ne vjerujem da cu jos dugo izdrzati, svi ljudi gledaju samo kako ce da te zajebu ukljucujuci i gazdu...a ako dam otkaz, a bez da ista radim za par mjeseci skenjacu se totalno...planirao sam preko grane ali se izjalovilo....usrana drzava, sta god da planiras u zivotu imas tri milijarde prepreka vise nego u normalnim okolnostima

10. za te pare kupi sjemenke skanka :)
    i eto para.

11. Ошишао сам се први пут после десет дана.

12. Mora da te svrbi sada.

13. pre 10 dana sam napunio 2 godine staža na vukajliji! tačnije danas sam napunio dve godine i deset dana, ponosan sam veoma lololo

14. Postao sam ljudina. Po prvi put u životu imam trocifren broj kilograma.
    Jebeš čoveka bez metra...

15. auuuu masala...kol'ko si visok?

16. 184 sam visok, a kilaža mi je varirala u zavisnosti od godišnjeg doba, bavljenja sportom od 81 do 90. Sad me je malo prevar'lo :))

17. KUPIO SAM DVA ZAJEČARSKA. DA POPIJEM UZ FUDBAL VEČERAS :DDD

18. auu bas masala :D, i ja imam zivotni maksimum od 81 kg (179 visina) samo belaj sto najvise stomak imam :D

19. KUPIO SAM DVA ZAJEČARSKA. DA POPIJEM UZ FUDBAL VEČERAS :DDD

Dobro me podsjeti, ja imam uvijek gajbu ''Nektara'' u kuci, ali bez cipsa jednostavno nije uzitak u tekmi :D

20. Nasao devojku. JA IMAMZIVOT ^.^ + upisao master.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.