Moram nekome da se pohvalim

1. Vidra, nisi više u ilegali?

Jesam do subote, u subotu stiže kablovski! Hell yeah :D

2. Sa srećom i da ti se ne desi kao meni!

Sve najbolje!

3. Hvala! Snaćiću se već nekako, nadam se :)

4. Jesam do subote, u subotu stiže kablovski! Hell yeah :D

Uspela si da izboksuješ priključak? To ribo!

5. Napokon se nakanio da napravim kineske rolnice s čokoladom na pari što ih merkam već mesečak dana.

http://www.dodaj.rs/f/2p/m3/2nPbblSm/img20130313203131.jpg

Valjda zato što nemam onaj specijal lonac za kuvanje na pari pa moram da improvizujem s alu folijom i štapići za ražnjići.

http://www.dodaj.rs/f/3U/Yg/3ByFUfJh/img20130313204833.jpg

6. odlična ti improvizacija, moram reći

7. Smešni su ko crtani film, kako ih ko ugleda tako padne sa stolice, a odskaču kao loptica skočica ili oni valjušci što kuvaju pecaroši za prihranjivanje šarana, nije kuvano ako ne može da odskoči s poda nazad u lonac.

8. Svaka čast na improvizaciji, i na kolačima :)
    ali da znaš da mož da probaš i lakše, sa dva lonca.

9. Smešni su ko crtani film, kako ih ko ugleda tako padne sa stolice, a odskaču kao loptica skočica ili oni valjušci što kuvaju pecaroši za prihranjivanje šarana, nije kuvano ako ne može da odskoči s poda nazad u lonac.

Sad ne znam da li bih to jela ili koristila kao lopticu skočicu, moju mi oteli dušmani, kažu smeta im lupanje!

10. Razmišljao sam o tome, Rejvenka, nego što se ne vidi sa slike baš najbolje koliki su. Mnogo narastu pa ne bi imali mesta u nekom manjem loncu, slepili bi se jedan za drugi a nisam baš toliko lud da ih parim tri po tri, i ovako je bilo nekih pet-šes tura.

Serem malo za lopticu skočicu, mekani su, onako ko dormeo.

11. joj kako dobro izgledaju ti kolačići!

12. Daj recopis! Bog ti dao zdravlja!

13. Eno ti na youtube video, traži Steamed Chocolate Bread, jedna slika ko iljadu reči, jedan video ko iljadu slika.

Jedino što lik stavlja u videu da ide 1/2 šolje šećera, velika je količina pa s toliko ispadnu više neutralni nego slatki čak i meni koji ne volim slatko, valjalo bi možda povećati na 3/4 ili čak čitavu šolju ko voli sladže.

I umesto šolju vode na dve šolje brašna smanjiti na 3/4 šolje vode ili možda čak još manje, ispadne previše retko pa mora dosta brašna da se dodaje.

14. Sad ću teram drugaricu da mi pravi ovo, ona zna te kolačiće da spremi, kako dooobro izgleda

15. Стиго таблет :-)

16. a posle kukajte kako smo mi nacisti koji vam samo brišu reakcije :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.