Moram nekome da se pohvalim

1. Čestitam, ali i zavidim pomalo. Nekako sam izgubila svu inspiraciju kada sam videla šta je nagrada. Obradovala sam se, pa me je trema drmala i sva inspiracija je nestala. :)
    Nekako mi je lakše da pišem i pravim ovako za bezveze. :)

2. Добро је кад Каизен није посл'о цепаницу. :)

3. Kakvu sam pasuljčinu upravo skuvao, prste da poližeš.

4. Kakvu sam pasuljčinu upravo skuvao, prste da poližeš.

Stižem!

5. Ja juče skuvala pasulj, isto prste da poližeš. :) Pa mešana salata uz to malo sveže, malo iz turšije i ljute papričice mmm.... :)

6. Hvala na čestitkama! Ja ne kukam i ne govorim da ste nacisti, to pričaju ovi što nisu dobili nagradu :)

7. Kile3386

Stigao je i fon! Hvala Vukajlijo! :)

Meni stig'o beli! :D
    I sluške koje jebu!

8. Čestitke svima na nagradama.

Svaka čast.

9. Beli je za 5 evra skuplji! Žaliću se! Koji su nacisti ovi sa Vukajlije, pa to je strašno! :)

10. CITAT Meni stig'o beli! :D
    I sluške koje jebu! TATIc

Aha, ti si onaj što je kritikovao neki dan na forumu! :))

11. Hahaha, a nisam! :))

12. Nisam dobio telefon, al' sam pojeo dobar pasulj s kobasicom. Ima još, navratite da se zezamo.

13. Ja juče skuvala pasulj, isto prste da poližeš. :) Pa mešana salata uz to malo sveže, malo iz turšije i ljute papričice mmm.... :)

Meni je dovoljno da uzmem suve feferone, ugrejem ih malo na ringli i onda makazicama isečem u tanjir i pasulj preko. Posle toga sam infuzuja pomaže. :)

14. Lukšo, ja sam pravio sa slaninicom, sitno sečenom. :)

15. saću sve da ve pobanujem, cure mi dzindze do bradu za taj pasulj...

16. Aj što cure bale, nego samo Luks zove ovi se prave blesavi.

17. Dajem fon za pun kotlić pasulja. :)

18. http://static.limundoslike.com/originalslika-17369985.jpg

Стиго телефон, хвала свима који су гласали за мене. :)))

19. Nije to fon, to je tablet lolo

20. i to bagremov :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.