Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ау јеботе
ovo bi trebalo da znam, al pojma nemam :)
valjda ova specijalna ukljucuje i kvantne efekte, al nisam siguran.
ja se i ne sećam ponuđenih odgovora, ne sećam se ni šta sam zaokružila o.0
inače, keltu.. ovaj lik te vređa
http://vukajlija.com/niti-jebati-niti-kuci-voditi/386335#comment_1212612
i, keltu, je l' idete na partibrejkerse?
ja idem, i hvalim se! :D
Kris,ja sam završila prirodno-matematičku gimnaziju imala hiljadu predmeta,dve fizike,dve hemije,matematike,astronomiju(!!!)...u proseku imala 11 časova nedeljno..sad ne'am pojma dva i dva da saberem.
Posle srednje sam POBEGLA na likovnu ,ko svaka renesansna đevojka. :)
Naravoučenije:je**š nerviranje,sve će to jednom da ti bude smešno :)
Uživaj na koncertu :))
gogo, hvala ^.^
Кристина јел те та дефка подсећа на филозофски зајеб? :)))
lolu, kol'ko ja videh stvarno nema dobrih riba.. ok, ima solidnih malo.. a frajeri su žasu.
a mene, još uvek, jedino toi skenjava -.-
Idem i ja, falio sam se na fejsu :)
Konacno,posle jedno 2 metra dana da odigram jedan fudbal normalno.Dadoh 3 gola,sva tri kroz noge,namestio 2-3,imao par pokusaja koji su izmamili aplauze na tribinama.Podsetio sam sebe na neke slavne dane iz proslosti...Sad pijem koka kolu i uzivam.
Средио сам пасош тако што сам камповао испред МУП-а од 22х до 7х и не морам да више бринем о њему наредних 10 година, средио џепарац и нашао најбољу понуду за море, Крф, лаптоп и комп средио од вируса и бескорисних програма, стан сам уредио тако да личи на оне из каталога и то све за 4 дана.
Mislim da postajem sve bolja i bolja na ovom sajtu iako je na početku bilo onih koji su mi priredili najgori mogući doček, ali i onih sa dobronamernim savetima bez kojih se nikada ne bi prilagodila ovde. Hvala i jednima i drugima, bez vas ne bih uspela.
ja blizu završetka faksa... svakim danom sve bliže i bliže...
Zadnjih dana ko lud...ne masam nista na basketu...
inače, keltu.. ovaj lik te vređa
http://vukajlija.com/niti-jebati-niti-kuci-voditi/386335#comment_1212612
i, keltu, je l' idete na partibrejkerse?
Partibrejkersi? Gde, kad?
EDIT: I kad ces da znas rezultate sa prijemnog?
rnr, sad drugog :)
a rezultati.. do večeras.. :s
dokurcevito, gde da najdem ja kintu za to do prek'sutra.
budžeeeet! fak jea :D
preliminarno. nadam se da se nešto neće promeniti.
ali.. budžeeet! :D
Рекох ја. :) Браво.
Čestitamo!!
hvaaala :D
sada idem na partibrejkerse da pijem! jeei :D