Moram nekome da se pohvalim

1. Урадио 15 широких, апсолутно правилних згибова!!

2. zanimljivo koliko si fleksibilan...

3. ПИЧКЕ СЕ ДРОГИРАЈУ, ШМЕКЕРИ ТРЕНИРАЈУ!!123

4. Ја волим кад се наједем лука неког да прдим, то је најлепши прдеж што постоји.

5. Данас ми је други вукајлијашки рођендан. Јеј!

6. Срећан рођус оче!

7. :*
    Oče gavro, da se ne ljubimo, al srećan ti rođendan

8. Jes vala da si ziv i zdrav!

9. Iznio druga mrtvog pijanog na 3 sprat, predao ga na ruke majci ,i rekao da nisam ni okusio!
    Uspjeh života

10. Video sam ribu kako kenja u nekom parku. Bez zafrkancije i trolovanja. Čučnulo piče, sere brate mili i boli je ćoše za prolaznike. Po mojoj nekoj proceni bila je u metal/pank fazonu. Čudan prizor, još uvek sam pod utiskom.

11. Video sam ribu kako kenja u nekom parku. Bez zafrkancije i trolovanja. Čučnulo piče, sere brate mili i boli je ćoše za prolaznike. Po mojoj nekoj proceni bila je u metal/pank fazonu. Čudan prizor, još uvek sam pod utiskom.

да ниси видео нину? лололо

12. да ниси видео нину? лололо

Mejbi, ko će ga znat', svet je mali. Srećan rodj. oče baj d vej!

13. Ја сам данас две персоне видео како серу на јавном месту у по бела дана. Додуше овај један се завукао иза неког шбуња поред улице, а други јеботе на шеталишту, иза дрвета. Па лептејебо.

14. Ćuti dok ne znaš muku, sto puta bolje i nasred trga nego u gaće.

15. Пре две-три вечери, непланирано упознао Мулуцу и Калета.
    Допуна: Господара Времена.

16. непланирано упознао Мулуцу и Калета.

Господара Времена.

непланирано

Tvoj argument je invalid lolo

Bač, jesi siguran da si na pravoj temi? Želim da grešiš :))

17. Preš'o 134km danas. Kolima, naravno.

18. Resio sam da prestanem da drkam. Od prosle srede samo jebem. To je deo za ovu temu i na to sam ponosan. A deo koji moze na temu za jadanje je da nisam nijednom jebao u tom periodu.

19. Jebiga, Gazimudo, ne može se više ko nekad. Svako pre ili kasnije dođe u situaciju "eee, da ga onda nisam izdrkao kako bi mi sad ta erekcija dobro došla".