Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Видео сам Жику Обретковића, уживо!
Добио сам петицу из српског
Ало, људи, ЖИКА ОБРЕТКОВИЋ, ЕЈ!
ЕЛ ЗНАТЕ ВИ КО ЈЕ ЖИКА ОБРЕТКОВИЋ?
EDIT: zaboravio sam da napisem BRE
Bivši ministar prosvete?
Onaj lik što svira frulu po gradu i što se svojevremeno pojavljivao na trećem kanalu?
Taj Žika? Ako mislimo na istog, uvek mu dam neku kintu, sretnem ga tu i tamo po gradu.
Ево Валдемар ће да вам објасни!
Данканов дупли?
novi igrac zvezde?
Oficijalni spiker maratona 2014. godine u Beogradu ili možda novi Mr Prooper?
novi ministar necega,diplomac sa islanda?
Nakon mjesec dana, okupao sam se k'o čovjek!
obrijo sam dlake sa glavića
Kupijo laptop!
Dobio sam Oktobarsku nagradu Grada Beograda za rad iz leksikologije.
Hoćeš da izađeš na televizor?
Šala mala, čestitam!
Valdemare, svaka čast!
Šala mala, čestitam!
Eeee, to je bilo bar pre petnaestaik godina... Nego, reko da se pohvalim, svi se nečim hvale, pa ajd i ja.
Dokaži!
Poslednja ocena na faklutetu mi je bila 10 iz matematike 2, ali sam napustio fakultet posle toga.