Moram nekome da se pohvalim

1. Видео сам Жику Обретковића, уживо!

2. Добио сам петицу из српског

3. Ало, људи, ЖИКА ОБРЕТКОВИЋ, ЕЈ!

4. ЕЛ ЗНАТЕ ВИ КО ЈЕ ЖИКА ОБРЕТКОВИЋ?

EDIT: zaboravio sam da napisem BRE

5. Bivši ministar prosvete?

6. Onaj lik što svira frulu po gradu i što se svojevremeno pojavljivao na trećem kanalu?

Taj Žika? Ako mislimo na istog, uvek mu dam neku kintu, sretnem ga tu i tamo po gradu.

7. Ево Валдемар ће да вам објасни!

8. Данканов дупли?

9. Oficijalni spiker maratona 2014. godine u Beogradu ili možda novi Mr Prooper?

10. novi ministar necega,diplomac sa islanda?

11. Nakon mjesec dana, okupao sam se k'o čovjek!

12. obrijo sam dlake sa glavića

13. Dobio sam Oktobarsku nagradu Grada Beograda za rad iz leksikologije.

14. Hoćeš da izađeš na televizor?

Šala mala, čestitam!

15. Valdemare, svaka čast!

16. Hoćeš da izađeš na televizor?

Šala mala, čestitam!

Eeee, to je bilo bar pre petnaestaik godina... Nego, reko da se pohvalim, svi se nečim hvale, pa ajd i ja.

17. Poslednja ocena na faklutetu mi je bila 10 iz matematike 2, ali sam napustio fakultet posle toga.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.