најк торбаја јебе кеву. ставиш и телефон и паре и све остало, а не да носим новчаник од сто евра, па футролу за телефон итд.
ја не носим торбицу јер немам ни неких пара па да ми треба нити неки фон да сад требам да окембесим цео дан око врата лоло
Ne gotivim torbe. Izbije frka, trebaš se potuć' i šta onda? Ode torba, ode sve. Plus te neko uhvati za torbu i udavi. Novčanik je keva za sve, za dokumente i ponekad pare.
Nemoj nipošto! Uspavaće te. A njima takvi ne trebaju.
Ima nešto, ne mogu da se setim imena, pomaže u stresnim situacijama, a ne uspavljuje. Ne mogu da se setim imena, al ja sam ga uzimao pred prijemni...
Hoću, skeniraću diplomu pa postaviti na avatar za par dana, samo da dođem do nje, na selu mi je.
uključio punjač na telefon
kupio novu hemijsku
sve mi se prasta,jer kidam
Naručio iz Amerike ovaj novčanik kao oriđiđi, kurac palac. Gledao ovdje kod nas, ima nekih kopija i nisu ovako izvezena slova. Jedva čekam da ga dobijem. OPAA
http://www.bmfwallets.com/images/products/large/001.png
Pinki, što si selja?
:-P
Одакле бре оволико пара Пинкију и Едију? Каква је то завера?
mislim da Gagi Džogani ima isti takav :)
Имао просек на факсу 9,5.
Ko? Gagi?
Gagi je imao 10,4 :)
Не знам за Гагија али ја јесам.
Не ко Џони, него на факс мислим :)
:-P
Moram malo da se seljačim. Kad mi se nešto svidi, mora se uzeti, ma koliko to bilo ili šta. Ne podliježem vanjskim uticajima. :)
Nije tata ukro, tata digo kredit. Opaa
најк торбаја јебе кеву. ставиш и телефон и паре и све остало, а не да носим новчаник од сто евра, па футролу за телефон итд.
ја не носим торбицу јер немам ни неких пара па да ми треба нити неки фон да сад требам да окембесим цео дан око врата лоло
Ne gotivim torbe. Izbije frka, trebaš se potuć' i šta onda? Ode torba, ode sve. Plus te neko uhvati za torbu i udavi. Novčanik je keva za sve, za dokumente i ponekad pare.
Sutra u Mtel na razgovor za posao, ne pamtim kada me veća nervoza drmala
дрмни бенседин
Čuj ovoga
Nemoj nipošto! Uspavaće te. A njima takvi ne trebaju.
Ima nešto, ne mogu da se setim imena, pomaže u stresnim situacijama, a ne uspavljuje. Ne mogu da se setim imena, al ja sam ga uzimao pred prijemni...
Jebačina?
Анархе, ти дрмни неки бенџос да би могао да спаваш ко човек вечерас.
Ујутру устани рано, обриј се и среди као човек и на разговор