Moram nekome da se pohvalim

1. uveče se obrij, nemoj ujutro, da krvav tamo i izranjavan dolaziš

2. nemoj da te skontaju da nemaš kredita

3. Gde su muda?
    Jebale te pilule rajdere...

4. ако идеш у мтел на разговор за пос'о, обавезно да имаш картицу другог оператера. онда ће видети да имаш муда и примиће те и још ће да се усеру ако им мало подвикнеш.

5. Jebačina?

a on je rekao:

ja sam uzimao

znači nije jebačina sigurno

6. ako te pitaju koji su ti motivi da radiš kod njih, drsko odgovori: da bi stalno imo besplatan kredit

7. možda je uzimao nešto u ruke

8. Jebale te pilule rajdere...

Parola "Snađi se"...

9. Ladno mi ljudi savjetuju kad i kako da se brijem hahahha

10. pa to je teže nego ići na razgovor za posao...

11. Petar Pan Pezo$
    ako te pitaju koji su ti motivi da radiš kod njih, drsko odgovori: da bi stalno imo besplatan kredit

е да, и ово!
    и кад ти понуде неки телефон на претплату, ти кажи: нека, наручио сам већ код оних прекопута. и кад пребациш картицу (под условом да ме ниси послушао за савет да имаш картицу другог оператера) код тих "прекопута", па кад те позову да питају "што бре једеш говна сине, што си нас издао?" ти вичи "тек кад сам се убацио унутра видео сам каква сте говна, РУШИМ СИСТЕМ ИЗНУТРА". даће ти и место директора онда, а уз то иде и службени телефон, то је ваљда циљ!

12. Sutra, u 16h, krećem za Atinu, da se bijem na Balkanskom prvenstvu, u duhu sporta i pravoslavlja pod zastavom Republike Srpske!

I DOBIO SAM NOVI KIMOONOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

http://img826.imageshack.us/img826/9864/yq0p.jpg

Mojoj sreći kraja nema!

13. Opaaaa! Tepaj bato!!
    Skočko, jedan K.O. za nas! :))

14. Bra'o Skočko. Idi pokaži slinavcima ko zna znanje i tepanje! ;)

15. Namlati ih sve tamo! :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.