Moram nekome da se pohvalim

1. Nemoj opet da dođeš sa šljivurinom i šta je sve ono bilo prošli put (puko nos čini mi se). :)

2. Prošli put je bilo zlato :)

3. Sve ih pobanuj tamo!

4. Prihvatio je i Frenkija Njildea, sad mi iskočilo sa strane :D

5. SKO CKO TE PAC!
    Srecno skocko zlatom da se okitis!

6. idem na ekskurziju da se organizam

7. Дипломир'о, кад се већ хвалимо.

8. Do jaja, nabij diplomu na kurac ili idi pusi kurac za poso

9. Odoh malo do Brazila u Evropi, da vidim kako zive. Kazu na internetu, domestic beer- 1.80e, pola litre, toceno! Milina!

10. Pričao sam sa Đanijem 15 minuta telefonom.

11. Kaže da oće da peva na svadbi kod druga. Na kraju sam ga pitao nešto lično, kaže da nije đidao.

12. Колко пута је рекао "бему фамилију"?!

13. Axaxaxax, sinoć sam pričao na četu, lik psuje neverovatno.

14. Već godinama, kad idem ka centru biciklom, idem jednim te istim putem, jednom jednosmernom ulicom, gde na početku ima neko dvorište koje je vazda otvoreno, i odatle uvek izadju kokoške na put. Čim se pojavi neko vozilo, odma begaju jer su pičke pernate, je l'. E sad, ima jato, jedno 10-15 komada, sve neke klasik narandžaste, samo jedna bela, ona im je valjda kapiten. I sad, od prvog dana kad sam ih video, iznerviralo me je to bežanje njihovo jer umesto samo da se pomere po' metra, one počnu da kokodaču i lepršaju okolo kao da je stigao Matijević. Tako da sam od prvog dana zacrtao cilj da moram da pljunem kapiten kokošku, jer je jebeni kolovodja. Pokušavao sam to jedno.. Pa, jebeš mi sve, ima bar 5 godina kako to pokušavam skoro svakodnevno, jer bar 250 od 365-6 dana prolazim tuda biciklom.

E danas sam je nabo, mamu joj jebem pernatu, sad mogu da crknem.

15. Какав си ти краљ!

jedno 10-15 komada, sve neke klasik narandžaste, samo jedna bela, ona im je valjda kapiten

Овдје сам оплакао од смијеха. :)

16. Hahahaha, o leb ti poljubim šta sve neću da čujem ovde.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.