Moram nekome da se pohvalim

1. početku ima neko dvorište koje je
    vazda otvoreno, i odatle uvek izadju kokoške na
    put. Čim se pojavi neko vozilo, odma begaju jer su
    pičke pernate, je l'. E sad, ima jato, jedno 10-15 komada, sve neke klasik narandžaste, samo jedna
    bela, ona im je valjda kapiten.

gradska djeco ništa ne znate,
    ta bijela je libero

2. od danas, ja sam najponosniji roditelj/staratelj na svijetu. čir na mom dupetu izgovorio je svoju prvu riječ. rekao je: ''Majonez.''

3. ХАХАХХА ЧАВЕЗЕ ИДОЛУ!1

4. od danas, ja sam najponosniji roditelj/staratelj na svijetu. čir na mom dupetu izgovorio je svoju prvu riječ. rekao je: ''Majonez.''

Ja se čudim kad te Proviron jebava za probleme sa kožom. Jel smrdeo majonez?

5. ima čudan neki ukus. ali ko ga jebe, majonez je majonez lolo

6. У петак идем на прославу дана регионалног центра, нас петнаестак мушкараца и преко 30ак промотерки....лолооло

7. nemoj se prerano napiti pa da usereš stvar

8. Е то је прави савет..пошто обично то и урадим :)

9. Juče sam napisao prvu priču. Za pismeni. Tema simisao života. Pisao sam o liku koji stoji na prozoru svog stana oće da skoči. Mota kroz glavu šta ga je dotle dovelo. Krivi ćaleta koga nikad nije upoznao jer je kidnuo kad je čuo da je keva trudna. I loše društvo u koje se uvukao zbog što su ga kao jedini prihvatili i ta sranja.Počo da pije i da se droza. Razjebo porodicu. Svi su ga ostavili.
    Onda skonta da ipak može nešto da promeni, krene da se vrati kroz jebeni prozor. Fali mu korak još samo jedan. I onda. Jebeni golub prhne pored njega. I on padne. I umre.
    Jebote. Ima da mi zabode keca jer sam debil, al boli me kurac napisao sam priču. Napisao sam jebenu priču :D

10. Dete boli kurac, ako je ne razume ne mora da predaje onda vise.

11. А могу да се кладим да ти је тема била "Јесен у мом крају" лололо

12. Još je'n ispit do kraja :D :P

13. Čestitke, Majo! :) Ja danas položila poslednji na masteru, al' smo opasne ;)

14. Na koje grane su spali naši fakulteti kad i žene završavaju master...

15. forget-me-not
    Čestitke, Majo! :) Ja danas položila poslednji na masteru, al' smo opasne ;)

Opaaa! Svaka čast! Ćuti, mene ovaj mučio nekoliko meseci, ali isplatilo se.... :) Umorna sam ali sam presrećna! :D

16. Tuga jedna, još ćemo doći do toga da i doktorske upisuju. JESI LI TO HTEO ŽARKO, JE LI?

17. Радмило Топола
    Tuga jedna, još ćemo doći do toga da i doktorske upisuju. JESI LI TO HTEO ŽARKO, JE LI?

Ja upisala još jedan faks, šta će mi doktorski kad ću da imam dva fakulteta? :P

18. Neka si ti to otarasila :)
    Da, Aco, zamisli da nam piše dr ispred imena, strašno...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.