Moram nekome da se pohvalim

1. Kurac bi ti to pričo da nisi dao, kukao bi za oktoMbrom 92.

Pizdo dvolična.

2. Ne bih sigurno. Da imamo mi na geodeziji tri-četiri preteška predmeta, koji vuku mnogo poena pa i ajde, zajebano, poenta je što ljudi iz prvog semestra izdvoje par predmeta, ne izlaze na njih, ne idu na vežbe/predavanja i onda u septembru hoće da daju sve živo. Na primer obe fizike, pa ne može rođače.

3. Ironicni, gde studiras?

4. Ja u NS. Zato mi nije bilo jasno odakle ti Fizika 2 :)

5. Kako je u NS? Ja znam jednog lika što je utišao tamo, kaže da nije loše. :)

6. moram i ovdje, presrećna sam!
    BUUUUUUUUUUUUUDŽEEEEEEEEEEEEET!!!!

Pa zar nije poslednji rok bio tamo na sredini septembra, bar tako kod nas, sad nemam pojma. Čestitke.

7. Kako je u NS? Ja znam jednog lika što je utišao tamo, kaže da nije loše. :)

Pa ja zivim u selu blizu NS-a, tako da na BG nisam ni pomisljao.
    Meni je za sada odlicno. Imam problem da dam fiziku, ne ide mi nikako. Ostalo sam sve dao. Profesori su i vise nego korektni. Sve moze dogovorom da se resi.
    Kako je kod vas?

8. moram i ovdje, presrećna sam!
    BUUUUUUUUUUUUUDŽEEEEEEEEEEEEET!!!!

ahhaahah sirotinja

9. Sve moze dogovorom da se resi.

Kod nas sve kontra. Dobar deo profesora nas gleda kao na nižu rasu, ne izlaze u susret jer su zaboga doktori nauka, direktori nekih većih firmi. Ali opet, čast izuzecima, ima legendi koji hoće i da popuste i da se našale kao nešto. Šta imaš od stručnih predmeta, neku geodeziju, katastar, premer?

10. Bilo bi dobro da je neko od vas dvojice žensko. :)

11. Bilo bi dobro da je neko od vas dvojice žensko. :)

Ko, gde, zašto pobogu?

12. prignječio kurac vratima od auta
    nikad mi veći nije bio

13. joj, srećniče prokleti!

14. awwwwww!

elem, ja sam OPET pravila pitu, OPET sama razvlačila kore! u četvrtak (sa krompirom) malko su mi pucale kore, a sada je mnogo bolje išlo (sad sa sirom), i samo je na jednom mestu malo pukla. mislim da nije do testa, već do tehnike razvlačenja! ima svaki dan da pravim pite, sve dok ne razvučem koru veliku kao trpezarijski sto, a da nigde ne pukne!

15. vidi ove, hoće opet odabranu. Kultura neka, sačuvaj me Bože...

16. http://img34.imageshack.us/img34/696/lts6.jpg
    Juče na
    VI MEĐUNARODNI JIU JUTSU TURNIR "TEMERIN OPEN" & IV MEMORIJAL "ĐORĐE PAVLIK"
    1. mjesto, seniori +94

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.