Moram nekome da se pohvalim

1. Оооооо, Скочко мајсторе, честитамо. Нек је сасрећом тристаосамдесдевети трофеј у каријери!!! :)

2. Ако се не зове Сима, не рачунам ништа лоло

3. Ne zove se, došla sama :)

4. Prespavala je kod nas dok je nisam odneo burazeru. Haos je napravila. Temperament ima kao u struju da je uključena

5. а јес прељепа, буди неку женственост мицасту у мени

6. буди неку женственост мицасту у мени

Hvala ti, mislio sam da se samo meni to dešava :)))

7. POLOZIO VOZNJU JEBENU TO BREEEE

8. POLOZIO VOZNJU JEBENU TO BREEEE

Bogme, kakvi su ovi novi propisi, i kako je to postala zahtevna rabota, i jeste za kurčenje :)

9. Jeeee, prihvatio me Baja... jeeee!

10. Рајдеру, још увек ниси угинуо?

11. Prije u busu dajem kondukteru 2 eura, treba da mi vrati pedes' centi a on mi daje 3 i po eura. Ja mu ih vratih jer ne bih mogla zaspati zbog 3 eura.

12. Пошто сам упао на државну сису након што је влада изгласала бодове, средства намењена за факс преусмеравам у обнову ИТ сектора- тј, купујем комп са минимум 2 гигабајта рама. Сачекао бих ја још који месец, али сам због околности ипак убрзао процес одлуке- ово пишем с ћалетовог компа јер је мој стари јуче трагично вриснуо (и то буквално вриснуо, хард диск се продрао к'о Нирдала кад јој Фап пређе преко репа)

13. hahahahahh
    svaka čast!
    državna sisa <3

14. Ma kakav "beats by dr dre" sluske, kupio ove za 600 dindzi, odusevljen sam zvukom...
    http://i.imgur.com/613PQpn.png

15. НаучиЈо дотворим пиво мобилним. Фак јеа!

16. Ја се увјежбао да отварам пиво о пиво, користим палац као полугу. Још лијепо одлети чеп, милина гледати. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.