probaj da naguras ekser.al nemoj ravno,vec nakoso.guras sa strane da bude,da ti ne ispadne ekser.ne mora ekser,nesto slicno.ako nemos tako,naguraj pampur u vino i drinkaj tako.
Пиво о пиво знам одавно, а синоћ пробо телефоном и ради к'о чука. Још телефон нема ни најмању огреботину, а упаљач морам увек макар мало да изрисујем.
Јеби ајфонове, смартфонове, андројидове... НОКИА 3210 РУЛЗ!!1
Mа нећу. Узмеш лијепом руком флашу за грлиш тик испод чепа, а друго пиво држиш нормално десном руком, тако да ти се један крај чепа другог пива ослања на палац лијеве руке, а супротан крај испод чепа пива у лијевој руци. Само употребиш полугу и имаш отворено пиво. Нисам нашао видео на јутјубу да видиш, јбг, пробај да замислиш. :)
to je level pro, ali level master je kad imaš samo dva piva i treba da otvoriš oba na tu foru :)
Vratiš čep na pretposlednje otvorenu pivu, pa poslednju otvoriš o flajku sa vraćenim čepom po istom principu (na polugu). Rukom ukloniti čep koji si vratio i lagano prema dragstoru.
Vratiš čep na pretposlednje otvorenu pivu, pa poslednju otvoriš o flajku sa vraćenim čepom po istom principu (na polugu). Rukom ukloniti čep koji si vratio i lagano prema dragstoru.
Јебо телефон, како да отворим вино ако немам вадичеп?
Јебо телефон, како да отворим вино ако немам вадичеп?
Sa srafcigerom, nabijes cep do dole i ostane u flasi, samo sto prsne dok otvaras.
probaj da naguras ekser.al nemoj ravno,vec nakoso.guras sa strane da bude,da ti ne ispadne ekser.ne mora ekser,nesto slicno.ako nemos tako,naguraj pampur u vino i drinkaj tako.
Male kombinirke i vijak za drvo uvek imam u motoru za ove potrebe.
fino je dok se jednom ne ispalis
upaljac keva
А шта ако се онај пампур распадне па ми остану мрвице у вину?
Пиво о пиво знам одавно, а синоћ пробо телефоном и ради к'о чука. Још телефон нема ни најмању огреботину, а упаљач морам увек макар мало да изрисујем.
Јеби ајфонове, смартфонове, андројидове... НОКИА 3210 РУЛЗ!!1
Mа нећу. Узмеш лијепом руком флашу за грлиш тик испод чепа, а друго пиво држиш нормално десном руком, тако да ти се један крај чепа другог пива ослања на палац лијеве руке, а супротан крај испод чепа пива у лијевој руци. Само употребиш полугу и имаш отворено пиво. Нисам нашао видео на јутјубу да видиш, јбг, пробај да замислиш. :)
to je level pro, ali level master je kad imaš samo dva piva i treba da otvoriš oba na tu foru :)
Gledaj da cirkaš blizu wc-a.
Па добро, мораш мало да пазиш да ти не скизне оно стакло испод чепа. :)
Kad ga progutaš, nadoći će i bićeš još đembeliji :D
Ma šta će da ti bude, ništa, procedi eventualno i toeto.
Master Hogar :)
ma znam, na sve moguce nacine sam otvarao pivo
al moj drugar je uspeo da se izjebe kad sam mu pokazivao
jel znas foru za papir? presavijes veliki list iljadu puta, i na istu foru kao sa upaljacem
a mozes da naslonis ivicu cepa na ivicu stola, i samo udaris odozgo.
mada moze da osteti sto.
Ма може на 100 начина, само примјењујеш полугу.
pa da..i da ti improvizovani otvarac nije previse mlohav.
Zubima. Svojim ili babinim vještačkim. Laganeze.
Radila sam na popisu stanovnistva, 15 dana, popisala blizu 500 ljudi, obisla oko 180 stanova...
Pa, može li da popisivač pristojno da zaradi?