Moram nekome da se pohvalim

1. Naravno da moze, ja sam prezadovoljna, ako dobije dobar popisni krug u gradu, sa puno trosobnih stanova u zgradama, kao sto ja jesam. Na 5 minuta od svog stana, komsiluk...
    Nepravda jeste, ali dobicu duplo vise od svog instruktora, jer njemu je zarada fiksna bila po broju popisivaca za koje je bio zaduzen, dok ce nas popisivace isplatiti po broju obrazaca koje smo ispunili, za lica i stanove :)

2. Danas sam dobio ponudu od sefa da idem na Tajland za mesec dana, i oberucke je prihvatio! OPAAA!!

3. znači, za pola godine se vidimo na temi za jadanje zbog side...

4. samo da se pohvalim da sam od ponedeljka na godišnjem odmoru...

5. blago tebi, ja u četvrtak dajem krv pa imam produženi vikend...

6. ma samo 10 dana, al sad vidim koliko mi je potreban...

7. znači, za pola godine se vidimo na temi za jadanje zbog side...

Ma ima leka za sidu, ali nema za gubljenje nevinosti u dupe od strane trandže.

8. znači deset dana si ovde, računam otprilike 28 definicija...

9. ahahahaha
    možda za 28 dana izbacim jednu...
    delom zbog slave odmor, znači manje tri dana ovde...

10. Нађох свеску у којој је нацртан мој аватар :3
    Спешл тенкс ту Владимир Путин.

11. Ne znam da li ikoga zanima, ali teme za stripove su odavno mrtve, pa evo ovde.

Kupio sam na Sajmu 9 Derdevila američkih iz 1986. za 550 dinara. Fak jea.

12. Цимер, комшинице, домаћа ракија, сланиница, кобасица и цијела вече пред нама. :)

13. Хвали се човек што има цимера, боже ме сачувај.

14. Kako mi to "kobasica" čudno zvuči, auuu.

15. Ма цимер дође само да забави ову мало ружнију. Морам да га похвалим. Кекекеке. :)

16. Moram nekome da se pohvalim. Ko se hvali, sam se kvari. Moram nekom da se pokvarim.

17. a ti visiš na vukajliji
    eh, sinko :D

18. А упаљена стоји, морам мало да ударим зазубице остатку сајта. Одох, нема ме убудуће. Воли вас Митке. :*

19. jel zauvek, Mitke?

20. Нажалост, само за вечерас. Уживај док ме нема. Ево и теби :*, јес' да си Црногорштина!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.