U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Митке иди јеби бре. Или бар једи ту сланину, шташ овде.
Za dva sata će da osvane post u ovoj temi:
sent from iOS
upravo ubacujem kurac u pičku
sent from iOS
Ili ostali smo bez rakije, ribe i dalje trezne.
Да, има онај додатак гумена пичка за ајфон.
sent from iOS
Sent from my htc Tattoo using Tapatalk.
Da citiram Geska legendu
Staviš dno boce u patiku, ščepaš flašu za grlo i udri u zid đonom od patike.
Hvala.
Da, bre,
POLA KILE ĆEVAPA!
KLOT ĆEVAPA!
Nažderao sam se praaaavo.
ZAMAL DA JEBEM
Не рачуна се ако ти је мама упала у вц док си седео спуштених гаћа на ноши.
Глуп разлог за бан, кева уопште није битна у реченици, могао сам да ставим и Горана Тробока.
Da li je moguće da će vukajlijaš da jebe?!
da si stavio Gorana Troboka (nemam pojma ko je to) ne bi bio banovan...
Pa odbanujte ga da edituje post.
Значи, дозвољено је вређати на све могуће начине само ако се на помиње фамилија? Само да знам, видим мењате политику на сваких два дана.
a da je stavio maćehu?
što se mene tiče, ja bi banovao na svako vređanje, ali je nova politika da se lična prepucavanja prepuste učesnicima jer započnete svađu pa posle dođete da nekog banujemo jer se navukao na trol - ono gde i dalje držim liniju je pominjanje članova porodice, to ne tolerišem ni van sajta, ne vidim razlog da to radim ovde, kao što ne vidim ni malo humora u onakvom postu....
Kajteze, srpski hobi jeste traženje rupe u logičkom razmišljanju, ali ja sam ovde ozbiljan.
У реду.