Moram nekome da se pohvalim

1. Jos jedna tuzna prica o talentu koji bez podrske drzave nece u potpunosti iskoristiti svoj potencijal izdrži skocimise vukajlija je uz tebe

2. Bio stvarno dobar fudbal, interesantnije nego muškarci

3. ima i sestru bliznakinju, ova igra u napadu, a sestra u odbrani :)

4. Провео сам фантастичан викенд код куће. Био на Дрини јуче цијели дан, послије изашао са друштвом из школе, фино се испричали, завршили ноћас у кафани до тренутка кад је требало вратити сат, јутрос био у селу, уживао у прелијепм дану. Сад се лагано пакујем ма пут Новог Сада, назад у обавезе, са огромним еланом.

5. Bruce jel ti neki rod veliki Aleksandar Čubrilo?

6. Nije da ja znam.

7. Voleo sam ga više od mame i tate. Njega i Harisa.
    On propade, Harisa ubiše.

8. Ne pratim nešto košarku, sumnjam da bi mogao nabrojati više od osam igrača imenom i prezimenom...

9. Ајаксе, нисам ни сумњао да си готивио Бркића.

10. Dobijuo sam 5 iz matimatike. I Izvuko zivu glavu te dobio 4 na kontrolnom koji nisam radio.

11. zar nije kada dobijes 2 ziva glava izvucena?

12. Nisam streber, lezi mi matis, a srpski pojma nisam imo, nego nastavnica starija pa zaboravna pa mislila da sam radio.

13. ziva glava se izvlaci kada dobijes 2 kako ne bi imao keca.i ne izvlaci se na tromesecju,vec na kraju.ovo tvoje je puko streberisanje i jos hvaljenje istim.

14. Boli me kurac sta ti mislis. Ti ne svatas kad ti kazem da mi matis jednostavno lezi, a srpski nisam pipnuo dobio bi 1 ko vrata, medjutim nastavnica izlapela pa mi 4 upisala misleci da sam radio kontrolnu. Svatas?

15. Lamarr, daj šapu Čvoru, istrolovao te u 2 posta za ceo vikend.

16. е и ја сам добијо 4 из познавања друштва јупииииииииииииииии.

17. Boli me kurac sta ti mislis. Ti ne svatas kad ti kazem da mi matis jednostavno lezi, a srpski nisam pipnuo dobio bi 1 ko vrata, medjutim nastavnica izlapela pa mi 4 upisala misleci da sam radio kontrolnu. Svatas?

nijedan streber ne kaze za sebe da je streber.a i sto se vadis,lepo je to...imati dobre ocene.samo spasavanje glave nije imati 5,vec se izvuci pre neke frke,ovo-ono popravni.to ti je u normalnom razmisljanju.jos ti malo da porastes,pa ces znati da komuniciras.pusica :*

18. Drugar i ja za vikend se uvek odvojimo na 3-4 sata od sveta, nakupujemo raznih pića i 'rane, i sednemo da opikamo PES za to vreme, kao ljudi. Obično grunemo neku random muziku da balansira izmedju naših muzičkih ukusa, bude okej.

Ali danas mi je sinulo nešto novo, nešto divlje. Predložio sam mu da u pozadini piče Šešeljevi monolozi i dijalozi sa Haškom mentalnom sirotinjom i sličnim Indijancima, što je on rado prihvatio, jer smo obojica veliki poštovaoci lika i dela Vojvode, je l'.

Najbolji jebeni PES ikada.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.