Moram nekome da se pohvalim

1. Drugar i ja za vikend se uvek odvojimo na 3-4 sata
    od sveta, nakupujemo raznih pića i 'rane, i
    sednemo da opikamo PES za to vreme, kao ljudi.
    Obično grunemo neku random muziku da
    balansira izmedju naših muzičkih ukusa, bude okej.

Ali danas mi je sinulo nešto novo, nešto divlje.

Kakav si uvod napravio očekivao sam da ste se pojebali.

2. Ајаксе, нисам ни сумњао да си готивио Бркића.

3. Takvi kao ti su ubili Harisa jer je volio srbe više nego vas

4. Чаво добра вам идеја... Пробаћемо и ми то само преко ц3-јке лоло

5. Cekam vikend i vesela sam sto postoji vikend da ga cekam.

6. pašće neko jahanje bobana? :)))

7. pašće neko jahanje bobana? :)))

8. vesnam konačno dočekala kobas i prcanje posle 90 dana posta, pa to je stvarno za pohvalu, čestitam od srca :)

9. da se nosiš malo u kurac maestro lažovčino nevaspitana. Vesnam je dama i ima da joj se obraćaš sa poštovanjem da te ne bi polomio glupog

10. haha beži provokatoru jedan mučki

11. Moram da se pohvalim na Brusa, odbanovao me je kad mi je bilo najteže, slučajno se samobanovah a rana zora, niđe nikoga.

12. Radjarde, vrati im to, nema kabel i adapter.

13. Викенд за памћење.

У петак послије журке (која је била феноменална) код најбољег пријатеља у дому, одемо да једемо нешто онако мамурни у пола 6 ујутру. Док смо јели падне нам на памет идеја да се организујемо и скувамо гулаш за једно десетак људи, баш за нас што се дружимо. Одмамурамо ми то некако пријеподне, устанемо, покупујемо све што нам треба, меса, поврћа, зачина и поподне почнемо то полако да крчкамо. Испао одличан гулаш, све се појело. А сама атмосфера за столом, мало је рећи породична. Послије тога ортак дохватио гитару, скупило се још људи из других соба, пјевање, зезање, вриштање од смијеха, до 3 ујутру. Јутрос се пробудио, мало глава боли од препеченице, али нисам дао да ми скинем осмијех са лица. Вечерас колачи код једне мале што је јуче славила рођендан. :)

14. Митке
    Викенд за памћење.

У петак послије журке (која је била феноменална) код најбољег пријатеља у дому, одемо да једемо нешто онако мамурни у пола 6 ујутру. Док смо јели падне нам на памет идеја да се организујемо и скувамо гулаш за једно десетак људи, баш за нас што се дружимо. Одмамурамо ми то некако пријеподне, устанемо, покупујемо све што нам треба, меса, поврћа, зачина и поподне почнемо то полако да крчкамо. Испао одличан гулаш, све се појело. А сама атмосфера за столом, мало је рећи породична. Послије тога ортак дохватио гитару, скупило се још људи из других соба, пјевање, зезање, вриштање од смијеха, до 3 ујутру. Јутрос се пробудио, мало глава боли од препеченице, али нисам дао да ми скинем осмијех са лица. Вечерас колачи код једне мале што је јуче славила рођендан. :)

Kralju, koji kurac to pišeš, šta tu ima za pohvalu, svaki jebeni vikend je svima tako, a vala i tokom studentskih dana je bio svaki dan? Još si se navio pa svaki vikend opisuješ.
    To tek počeo da "živiš" pa dobar trip, ne kontam majke mi moje, ne kontam? Brucoš pa uživancija?
    Kad bi svi tako pričali, ova tema bi imala 99999999999 postova.

15. Стигла ми рана откуће. ♥

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.