Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
jeste, to je ta
ja iz principa ne bi pio i jeo nesto sto se zove ko vojvodjanska tetka sa pocetka proslog veka.
Frojlajn Stevija Karamarkovič, blagodarim.
Meso i krompir su keva za sve .
ne znam tacno gde se u vojvodini zene zovu/zvale se stevija,al prezimena sa kara prefiksom poticu dole iz srbije.
nikad nisam kapirao teorije o ishrani...
jedes manje, radis vise: mrsavis.
jedes vise, radis manje: gojis se.
potpuno je svejedno kako si uneo kalorije. mada cinjenica je da je mnogo lakse pojesti 1000 kalorija pljeskavice nego recimo ribe ili graska.
ovo, fruktoze kurci palci, to ima veze samo kad imas problema sa krvnom slikom, a do toga se dolazi ili preterivanjem ili zbog nekog drugog stanja.
ako si zdrav, koj kurac ga tupis menjanjem ishrane.
kljuc je u umerenosti u hrani i neumerenosti u seksu.
Толико просто.
А ти Видро зар ти немаш двајес кила вишка, а уби се причајући о дијетама и нутриционизму.
И ови што дрве о билдерима (билде хехе) што избацују угљене хидрате да би могли трошити масти. Па који је шок за организам да ти не малтене не уносиш енергију да би трошио резерве, као какав међед у хибернацији. Пишање.
jebote bukvalista...
autobuse, je l se znamo mi?
jebi ga,losa ti fora.
nije losa fora nego si ti glup.
zamisli moraš da loviš gospođe stevije po vojvodini i isisaš ih, kako bi omogućio večni život
Не знамо се Видро, немој ме тућ :(( Само причају на форуму да си дебела а и сама се жалиш, па оно...
nije losa fora nego si ti glup.
nemoj biti nervozan.
ko priča?! sem marka :)
Aman ljudi bre pa od kako se nauka opasno umesala u ishranu tako se momentalno rasila gojaznost i ,,nezdrava hrana'' Svako treba sve da jede, da slusa organizam sta mu prija od hrane ne od stevije i ostalih sranja pa tako da regulise. Ne mozes da occekujes da ces smrsati ako ceo dan gulis rotkvice odes trcis izracunas opa ode 500 kalorija ali popicu ovo seljk od govna koala sto sadrzi samo 100 kalorija i dobar si. Ne nego sam bez interneta i doktora regulises prema trenutnoj aktivnosti sta ti odgovara i slusas organizam. A slusas ga tako sto vidis da li si pospan, umoran i bla bla bla posle ishrane i spavanja. Ne mozes da ocekujes da cu da jedem salate i ostala govna kad uzmem da cepam ceo dan po suncu drva, Pa normalno da cu tada da jedem meso, krompir i da popijem litar jogurta. A ovi sto ceo zivto sede jedu cips i goje se nemojte sada da prestanete da jedete hranu i da odete da pasete travu. Idite radite nesto onda jedite sta vam odgovra. Nikakvom redukcijom ishrane necete izgubiti kilograme to je laz ne moze tako kao sto necete izgubiti kilograme i ako samo vezbate ili sta vec. Moras samo da potrosis koliko uneses. Ko god da si ako sednes kuci kao ja sada kad je rok uz komp i knjigu. I krenes da jedem cokolade i ostala sranja kao kad si normalno aktivan pa normalno da ces se ugojiti sta je ljudi tu problem? Sta ocete da ubrazate metabolizam uz neka sranja seme babinog cmara? Ne moze tako! Znam da nemam pojma o ishrani kao vi nista ali nemam potreba da znam sastojak pastete bas me briga, jer nemam problema sa aj da kazem sa organizmom i tezinom. Tako da manje guglate sta su aditivi ne mogu ni da prepisem sto mala cmizdra kucala. Ako vam to smeta pa nemojte da unosite i kraj price, a ne zato sto tako pise na internete. Idem po malo saher torte pa nastavljam da serem :)
хаха, јебаћу вам матер свима за то "мала цмиздра"
Ма добро и да си шланг и фит ко Ева Лонгорија довољно је да неко ко те зна каже да си дебела, добија се материјал за прозивање :)
стока. :)
Видро, ја сам увек против онога што се масовно рекламира као добро и лепо те питам да ми кажеш шта је лоше у јечменом, ти одмах чим не умеш да нормално да одговориш, одмах крећеш са причом нема расправа са мном нема смисла. Ко се расправља са тобом? Ја не. За стевију знам да је кацерогена, али за малтекс од тебе први пут чујем да је штетан. Армин је лепо овде објаснио зашто је малтодекстрин добар, не разумем откуд ти то да је штетан.
лоло али најбоље на форуму кад поменеш дијету, отегне се на 10 страна :))
mala cmizdra lol