Moram nekome da se pohvalim

1. Ko sve danas ne misli da je bogom dan da eudukuje druge kako da se hrani. Nije ni čudo što porpada država, a i sajt.

2. moram ovdje da napišem pošto me sramota da pričam ljudima kol'ki sam KOMANDANT ispala
    kad konkurišeš za grin kard, dobiješ neki jebeni broj i jebeno piše "ČUVAJTE OVAJ BROJ, AKO GA SAD NE SAČUVATE, NE MOŽETE VIDJETI AKO STE IZVUČENI, I ONDA MOŽETE DA GA PUŠITE SAMO" i ja ne prepišem broj, nego udarim print skrin stranice i sačuvam
    i reko najbolje da mi stoji na desktopu, da ga ne izgubim (mozak!)
    i stoji tu tako već 3 mjeseca, sinoć mi pade na pamet u 4 ujutru da malo sredim komp
    i slučajno obrišem trajno desktop (DA, DESKTOP I SVE SA NJEGA)
    SA SVE JEBENIM BROJEM

i odnesem sad drugu laptop da uradi neki bekap, šta li već, da probam da nađem, kaže čovjek "šanse da ga iskopaš su ti 10% s obzirom na to koliko je radio laptop nakon toga"
    i nakon ŠEST SATI TRAŽENJA, nađosmo jebenu sliku.
    poenta priče je: nemojte biti debili kao ja. shvatite to kako 'oćete.

3. Kontam da sad broj u novčaniku nosiš, istetoviran na levoj strani grudi

4. i na jednoj i na drugoj sisi, ZA SVAKI SLUČAJ

5. Vidro, možda si našla traženi broj, ali, ako nemaš plave oči, nećeš biti izvučena na lutriji. Ne zezam se i nije neka teorija zavere pokupljena ko zna gde na netu, već je teorija zavere pokupljena od mog druga koji je vodio urednu statistiku svih slučajeva za koje zna da su dobili zelenu kartu na lutriji. Svi do jednog (u poslednjem brojanju 14/14) su imali plave oči. I ja sam sa svoje strane, proveravao kad god bih čuo da je neko dobio, i potvrđivao pravilo.Inače je čudno zašto od podataka traže ništa + kolor fotografiju, ali kad znaš ovu statistiku, onda ti mnogo toga bude jasno.

6. Mala hvala bogu da se i ti jednom pohvalis a ne samo da cmizdris. Ali nadimak ti ostaje.
    Eeeee ja imam plave oci, idem da se prijavim za greeeeeeeeen kard for amerike

7. Onda je dobro što si našla broj. Videćeš ;)

8. Kupim sočiva i imam grin kard znači

9. Au, tebra, sad sam proverio jedine ljude za koje znam da su u poslednje vreme dobili zelene karte, ortakov burazer i njegova žena u paketu, oboje imaju plave oči. :S

10. to je zato sto smo visa rasa jbg, savrseniji u svakom pogledu, a oci su najbolji pokazatelj

11. Što mi ne izmislimo te kartone, pa ponudimo šiptarima lutriju. Sto evra molim, žao mi je, trebali ste da zapamtite svoj 64bitni broj u oktalnoj predstavi, probajte opet.

12. Au, tebra, sad sam proverio jedine ljude za koje znam da su u poslednje vreme dobili zelene karte, ortakov burazer i njegova žena u paketu, oboje imaju plave oči. :S

Ja se uopšte nisam zezao. Statistika meni poznatih slučajeva (i slučajeva koje poznaju drugi ljudi a da im znaju boju očiju) govori da 100% tih slučajeva imaju plave (svetle) oči.
    Bilo bi mi zanimljivo da da svi koji znaju nekoga ko je dobio na lutriji, provere i napišu ovde, da povećam statistički uzorak.

13. evo samo par istrazivanja da ubacim npr. ljudi sa svetlijim ocima bolje podnose bod, manje nervoze, depresije i negativnih misli da ne pominjem sto bolje podnosimo alkohol

takodje manje smo povezani sa empatijom, prijateljstvima, saosecanjem i darezljivoscu, sto u modernom svetu je itekako prednost, posebno u zemlji kao sto je USA

tako da pusite ga cigani

14. a lagala sam, imam zelene oči
    DE NE TRIPUJTE ME SAD!!!

15. Bolje u binarnom i da ga znaju napamet. Ili heksadecimalnom al onda da je 128 bitni
    EDIT: Il da znaju da ga izmene po svim brojevnim sistemima pocev od binarnog preko BCD koda pa sve do heksadecimalnog zapisa i objasniti postupak.

16. Zelene ili plave, svejedno, bitno je da su svetle (na to sam i mislio kada sam počeo da pišem, ali sam po inerciji napisao baš plave). Ja te stvarno ne tripujem. E sad, što je skoro nemoguća misija ubediti nekoga na Vukajliji da se ne zajebavam, to je druga stvar.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.