Prijava

Thilmo
Pliduuu
Nikad prije nisam vozio Darka Lazića per aua (iako sam mogao malo teže) al ovo čudo ima fünfhundert pferde, ich gucke in die Sterne i bilo je easy peasy lemon squeezy
Thilmo
Xd

Ko bi rekao da postoji toliko mnogo poza za sjedenje? Ne bih no znao da mi nije crkao kompjuter. Ovo je bolje od kamasutre časti mi.

Pidduuu koja li to kola mogu da idu 255 na sat uopšte?Ja i nemam drugova koji uopšte imaju takva kola osim jednog mog tako druga što ima oca preduzimača ali opet i on više preferira lendrover nego li neka brza kola.

Kola koja sam naveo mogu da idu toliko

I skini mi se sa kurca jebem te usta smrdljiva inace saljem moderatorima sta si mi sve pisao u pvt. Ovo je vise preslo svaku mjeru.

Ok više ti ništa ne pominjem.

Konačno mi se zdravstveno stanje poboljšava i nadam se da ću se uskoro moći vratiti svim normalnim životnim aktivnostima.

Što je dobra vijest i za one koji me hejtuju, jer znači da bih uskoro mogao nestati i ulaziti ovde tipa jednom mjesečno.

Ma neces ti nigdje jel tako mujo, barem zbog nas koji te volimo. Uostalom, vise nemas nikoga na suprotnoj strani, jer si sada bas okej. Stavise, potpisao si saveznistvo sa Paninarom, znaci sve ide u dobrom smjeru.

Jos kad se oporavis, ima da ti endorfin proradi, sirit ces pozitivu i eto zlatnog dukata vukajlije.

Hahahah sig

I dirnulo me je ovo "nas koji te volimo"

а шта ти је било ако није тајна :)

Komplikovano je malo za objasniti, ali ukratko aj da kažeš srčani problemi, zahvaljujući tome ne mogu ni na posao ni u kafanu/na pecanje/nešto treće, kući sam non stop i nmg ništa, pa sam se zato naglo i aktivirao ovde, jer nije fizički zahtjevno.

Хвала на одговору, свакако липо је чути кад чојк оздрављује!

Da l se hladan krompir povadio. Nema ga da se javi. Voleo bih da uspe, baš se namučio.

Drago mi je sto ti je bolje, iako nisam ni znala da ti je lose.
P. S. Nemoj da ides, necu imati sa kim onako bedno da se svadjam vise. :(

Drži se, Mujo. Zdravlje je najbitnije, pičkaranja ovde su samo sport.

Mujo drzi se i zelim ti oporavak, to su stvarno zaebane stvari znam kako izgleda, i drago mi je zbog toga sto kazes da ti se stanje popravlja.