Zašto se ljudi koji su u principu kul i imaju solidno obrazovanje, šta da podele sa drugima i tako to, ovde prže, kad bi se u rl sasvim super slagali i imali šta da kažu na ozbiljne teme, kojima se ovde nipošto ne bavimo a trebali bi?
evo kako izgleda iznad beograda. nije 1:1 ali su poprilicno dobro uhvatili kako izgleda aerodrom i grad ovako, gde je sta.
koriste satelitske snimke i jebem li ga sta
Ne, zaista ti kazem. Uopste mi nisu jasni ljudi koji se loze na simulacije. Ne vidim u tome nista zanimljivo. Avion poleti i sleti. I to ti je sve od igre.
Da li ti drugacije dozivljavas ovu igricu?
Imaš i ostatak opreme za letačke simulacije Celt sigurno? :)
imam odavno, cuti... jos sam i sad, malo pre nego sto ovde pocelo sedenje kuci zbog korone kupio i neku ljutu masinu sa dobrom grafickom, posto sam ocekivao da ce da izbaci majkrosoft ovo, a i ovako generalno da se igram kuci.
kapiram sto nije zanimljivo ljudima, u teoriji je dosadna "igra", bez nagrada, bez pobeda i statiznam, al eto odavno se na pomalo zajebavam sa tim. uzivo imam nesto prakse sa cesnom 152 ovde u svajcarskoj i bukvalno kad sam prvi put usao sam znao sta se radi, tako da te simulacije danas nisu bas totalna zajebancija. slicno je i za ove trkacke automobile npr.
nisam pilot, za to treba dosta vremena i novca ovde, a totalno nije isplativo ako nisi neki milioner i imas svoj avion ili planiras tim da se bavis posle, sto ne planiram - plan mi kad dobijem svajc pasos da odem u neku hilbili ameriku na mesec dana i tamo npr odradim skolu i sve. tako nekako rade ljudi odavde.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kome pricas brt
Zašto se ljudi koji su u principu kul i imaju solidno obrazovanje, šta da podele sa drugima i tako to, ovde prže, kad bi se u rl sasvim super slagali i imali šta da kažu na ozbiljne teme, kojima se ovde nipošto ne bavimo a trebali bi?
Jebeš mi mater ako se ikad opet ulogujem ovde, Vukajlija više nije ono što sam vjerovao da jeste, znači mitketujem se
Gambi, ostavljam ti u amanet onu našu, glavu dajem, Krajinu ne dajem
Ti si bolestan dečko, ali ono baš sjeban u mozak. Mislim da ne treba da ga prozivamo više. Ovo je ozbiljna dijagnoza. Al ozbiljno to mislim.
Nije, samo mu je dosadno.
instalirao sam danas ovaj novi majkrosoft flight sim 2020, jebe kevu kako su odradili simulaciju
A sto ljudi igraju simulacije?
zato sto je uzivo poprilicno skupo da se krsi avion u zemlju
evo kako izgleda iznad beograda. nije 1:1 ali su poprilicno dobro uhvatili kako izgleda aerodrom i grad ovako, gde je sta.
koriste satelitske snimke i jebem li ga sta
https://www.youtube.com/watch?v=xuSfY-dilK4&feature=youtu.be
Zasto bi krsio avion inace? Jer si pilot pa ti treba obuka ili?
aj ne seri ejdus
Ne, zaista ti kazem. Uopste mi nisu jasni ljudi koji se loze na simulacije. Ne vidim u tome nista zanimljivo. Avion poleti i sleti. I to ti je sve od igre.
Da li ti drugacije dozivljavas ovu igricu?
Pa nije rekao da je pilot.
Celt je putnik nad Beogradom.
Imaš i ostatak opreme za letačke simulacije Celt sigurno? :)
Sprema teroristički napad na Bg
E moram i ja da pohvalim za kilažu, sa 120 na 85 kragujevca, (191 visina), sa domaćinske zadrigle stomačine na 6-pack, za nešto više od 12 meseci.
Bombaš, jel to na radiju ide Rozana od Totoa? Ja mislio ti grandžer, a ne prog adult roker :-D
ja sam kurac na biciklu
imam odavno, cuti... jos sam i sad, malo pre nego sto ovde pocelo sedenje kuci zbog korone kupio i neku ljutu masinu sa dobrom grafickom, posto sam ocekivao da ce da izbaci majkrosoft ovo, a i ovako generalno da se igram kuci.
kapiram sto nije zanimljivo ljudima, u teoriji je dosadna "igra", bez nagrada, bez pobeda i statiznam, al eto odavno se na pomalo zajebavam sa tim. uzivo imam nesto prakse sa cesnom 152 ovde u svajcarskoj i bukvalno kad sam prvi put usao sam znao sta se radi, tako da te simulacije danas nisu bas totalna zajebancija. slicno je i za ove trkacke automobile npr.
nisam pilot, za to treba dosta vremena i novca ovde, a totalno nije isplativo ako nisi neki milioner i imas svoj avion ili planiras tim da se bavis posle, sto ne planiram - plan mi kad dobijem svajc pasos da odem u neku hilbili ameriku na mesec dana i tamo npr odradim skolu i sve. tako nekako rade ljudi odavde.
sta si radio che? svaka cast za to, 85 i moja tezina kojoj ciljam, ali sam se zaglavio na +10 :)