Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
U početku biciklu, prošlog leta sam oko 3 soma km odradio za oko 5 meseci, onda kad sam pao na ispod 100 ova rutina, (sve kući):
-1x100 čučnjeva sa 35 kg na ledjima;
-5x20 trbušnjaka sa 5x35 kg dizanje na ruke izmedju, (sjebano mi rame pa slabo ruke radim);
-plenk 3 minuta - ovo je najbitnije za stomak i jezgro;
- trčanje u mestu 10 minuta, praćeno sprintom od 30 sekundi.
I tako gledam da uradim svaki dan, ali ispadne 4-5 puta nedeljno.
I tako godinu dana. Usput bajs, šetnja, jedrenje. Izbacio hleb, smanjio porcije i šećer, ne jedem iza večere. Alkohol isto kao pre, a znaš koliko je to ;)
Treba knjigu da napišem lol
kapiram sto nije zanimljivo ljudima, u teoriji je dosadna "igra", bez nagrada, bez pobeda i statiznam, al eto odavno se na pomalo zajebavam sa tim. uzivo imam nesto prakse sa cesnom 152 ovde u svajcarskoj i bukvalno kad sam prvi put usao sam znao sta se radi, tako da te simulacije danas nisu bas totalna zajebancija. slicno je i za ove trkacke automobile npr.
nisam pilot, za to treba dosta vremena i novca ovde, a totalno nije isplativo ako nisi neki milioner i imas svoj avion ili planiras tim da se bavis posle, sto ne planiram - plan mi kad dobijem svajc pasos da odem u neku hilbili ameriku na mesec dana i tamo npr odradim skolu i sve. tako nekako rade ljudi odavde.
Lepotica :)
Meni je životni san da letim, uplatiću časove makar kao čiča
Ekstra su simulacije, jednino što mora i komp i dodatna oprema da se investira, ja se ložim na propelerce WW2, ali i ovako neka civilna varijanta je super.
jebes mi sve, ima probam ovo kuci sto pises, posto to je jedino sto radim razlicito. nekako mi oduvek bilo malo koj kurac, sta moze da radi to, ali ocigledno samo bicikla/trcanje ne moze da odradi poso za neko normalno vreme od npr 1h dnevno na to.
mislio sam da je povremeni alkohol kriv, i da ce morati da se zrtvuje to, al ti mi dajes nadu sad :)
Svaka čast Che-Vu ;)
Celt brate bitno je da napraviš totalnu rutinu što se tiče ishrane pre svega - da svaki dan jedeš u isto vreme. Ne znam kakav ti je metabolizam, ali ne bi verovao kako organizam može burno da reaguje na sitne promene u ishrani. Aj obrati pažnju na ovog finskog Nibelunga; ovo je ubedljivo najbolji program na koji sam ikada naišao - čovek se naučio na sopstvenim greškama, ovo što sada radi je predobro. https://www.youtube.com/watch?v=rRDiU-KkrTQ
Pazi, bicikla je samo da te skine na neki nivo da ako trčiš ne sjebeš kolena, jer si jebi ga prasac od 120 kila lol
Plenkovi su zakon da budeš jak i tvrd brt, čučnjevi su da imaš onu guzu na koje se skvojke lože haha, da žena ima ljubomorne drugarice ;), a kardio po želji, plivanje, bajs, trčanje, čisto da ispoštuješ kardio, jer je smor, realno.
A i za alkoho to što kažeš - to će da mi bude naslov knjige: "Kako da izgubite 35 kila za 12 meseci i ostanete pijandura".
Mlada nada novonastalog pokreta :)
Zvuči perspektivno. Mada kile se ne skidaju plivanjem, iz prostog razloga što je temperatura vode niža od telesne i organizam odbija da sagoreva masti. Ali plivanje je, generalno, najbolja vežba na svetu, meni svakako omiljena. Bajs je takodje zakon, kao i brzo hodanje (najjednostavnije ti je da kreneš sa tim btw ali gledaj da hodaš duže od 40 minuta). Šta god radio pazi na zglobove, naročito na kolena i ramena. Nemamo više 25, nažalost.
Hahaha plivanje ne sagoreva kalorije jer kako to ista u vodi moze da gori
https://www.healthline.com/health/exercise-fitness/how-to-swim-to-lose-weight
https://www.swimmo.com/blog/tips-tricks/4-tips-on-how-to-lose-weight-swimming/
https://www.womenshealthmag.com/weight-loss/a32972369/swimming-for-weight-loss/
Pogledajte samo ove gnusne NEOBRAZOVANE lazi vodene mafije, zadnje vreme doslo ko poslednji izadje nek ugasi svetlo
Moja greška, priznajem.
Velika je zabluda da ti treba kardio da bi smrsao. Bolje sredi ishranu i radi trening sa osnovnim obrascima pokreta 30-45 min. Kako ces lakse da napravis kalorijski deficit, ako ne pojedes pljeskavicu ili ako trcis sat vremena?
Atkins dijeta i za mesec dana isti efekat.
Jebi ga, sve to stoji, ali ljudi opet i opet zanemaruju metabolizam i brzinu istoga.
Mada, ti si 35kg smršao, to je ozbiljna kilaža.
Zajebite dijete, menjajte navike.
Al sve je to relativno.
To što ti i če-vu radite je zdravije.
Ja mrndžam cele godine, i onda na proleće udarim atkinsa, izrežem se za more, za slikanje. I onda opet udaram po hrani i alkoholu.
E sad, neću si poživim dugo ko vi, al šta sad, ću budem zgodan na slikama sa mora. :)
Dobro, to stoji. Svakome njegovo.
E sad, neću si poživim dugo ko vi, al šta sad, ću budem zgodan na slikama sa mora. :)
jel vidiš sad kolko je ratardirano ovo što si napisao
misliš da je to zdravo tako godinama taj ritam, jedi-useravaj se od hrane i alkohola, - op! ide leto, ajmo zgibovi trčanje kross i idemoo slikanje u budvi to bre, kraj, kreće šljaka i vožnja s kulenjem u gepeku po južnoj srbiji jbg mora krkam šta ću moram pijem ću dodlepim idemo i tako taj ciklus x puta u životu