Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Prihvatam ferku
melk cara vs celt zap & hotuls
Prihvatam i ja. Ima zgrabim melka za ljubavni tepih ko brusli čak norisa
Će gu potepamo :D
dobar si.jake su ti ruke.podlaktice odlicne.ja imam duge ruke pa mi nabijanje podlaktica ide teze.a i nije bas da ih vezbam posebno.zgibovi su dobri za to.gledao sam one likove.ja sam se sad vise usresredio na noge.trcim svaki drugi dan, preskacem vijacu i radim cucnjeve.biceps imam dobar ali podlaktice bi voleo da su jace.trcanje volim.prija mi.ma ne mogu ja bez mesa kakvi to da ne jedem meso.e i sklekove slabo radim.bolje da krenem od sklekica sto ti kazes pa tek onda zgibovi.mada ja imam 97 kg zato i uradim jedva jedan.
lolololo
Mada i celt ima teretanu u sklopu zdravstvenog a to mu sig dize abiliti
bitno je da jacaju kosti i cvrsne celo telo a to se radi sa ovim vezbama sa telom i trcanjem, vijaca..ovi sto samo pune masu su vece dileje od ravnozemljasa.proteine ne uzimam sta ce mi to.sta mogu da uradim sa svojim telom na prirodan nacin to mi je to.jok treba ceo zivot da pijem proteine i kreatine da bi odrzavao masu.
prenabildovani prvo jedva idu, o okretljivosti i brzini da ne pricam.a utripovali se ljudi da su kao neki spartanci.al kako ti ljudi vole svoje misice kao transica sto voli svoje sise.to je neki poremecaj
Jebo čoveka bez 100 kila :D Danke Lab. U principu da promenim ishranu dogurao bih do 87, kao pre dve godine. Nznm Tajler Darden konstitucija mi je sasvim dovoljna, s tim što me mrzi trbušnjake da radim, ono baš.
Nema potrebe, samo izgovoris "kviz", i Melk sam nestane
https://i.pinimg.com/originals/c2/94/a6/c294a6ad41eacdd1090f0c4b813574a1.gif
Melk nemoj mi reći da preskačeš noge? :(
Samo tudje Lab.
Šalim se, ne - nećeš verovati ali vozim rolere. I bajs kad sam na selu, i svugde idem čitav život peške uostalom. To je dovoljno. U principu ledja radim najviše, kako bih zaštitio kičmu i ispravio držanje, jer je 30 godina bilo katastrofa.
Ovakva su sad, posle 5 meseci pauze (danas odradio prvi trening btw). Saću ih ojačam u naredna dva meseca, posle toga kreće leto i plivanje, i milina. https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/273470354_989868761735528_5156055961770444676_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=WPeuDnagiMUAX-P0S2S&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=03_AVKqU7E_xXcGHgGGZnP44b0YK3A5rRjANeuqJIpfKo7Xdg&oe=622C09FB
Brate zasto si tetoviro celta na ledjima?
Da me svaki dan podseti na to koliko sam srećan što sam živ.
Zapravo, zaboravim po tri meseca da je uopšte imam :) Idem baš da je vidim u ogledalu, možda je i izbledela.
Hahahha, ovo je vec visi level konsternacije
Melk gej vajb odaje na fotkama + patispanjise
Melkijev uzan struk got me wylin