U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Melk daj sliku stopala
verujte prava snaga je u podlakticama i trbusnjacima ko to ima njemu svaka cast.e a ja to nemam
ovo postalo sad tema za latentno pederisanje?
aj i ja cu - zgodan si melkor. naravno kad slikas crno belo pa podesis senku itd da sve to izgleda malo vise buffed, ali izgledas kao neko kom korona i vakcina ne mogu nista, vezbas zgibove radis sklekove, ovo su samo fore sad da te namame da pokazes da imas tanke noge jer su debeli i nesigurni u sebe.
bio bi privlacan verovatno zenama da nisi tolka budala.
pa sta ja sam gej..kad bi se zezali
pedercici gde ste
Ova zadnja izgleda fotosopirano, mislim vjerujem da nije, al latisimusi mu se zavrsavaju na prvoj trecini ledja (sto je anatomski nemoguce) i onda tanak struk od kilometar, bukv izgleda kao kobra
Tetovaža je malko pederska, ali lepa
Niko da ne spomene što ima tanak vrat... e moja vukajlijo.
Meni isto izgleda sa 74kg i sa 78kg
Nežno
Geh
Imate temu bobibilding, laki otvorio još preprošle decenije pa tamo ga drvite
Celt jbt pa ti su ženama najprivlačniji :) Fala btw. Noge baš jake imam, i bulju zbog koje bi pola vas preispitalo svoju seksualnu orijentaciju. Ono - tvrda, velika, na uski struk čučne ko bomba, mada me nervira i voleo bih da je se otarasim kako znam i umem, ali ne ide. Istopila se bila kad sam skrljao ledja i posle želudac, vratim 7-8 kila, treningom, sve ode gde treba...Pišnuo sam od sreće bio. Medjutim regeneriše se i ona vremenom pizda joj materina.
Skrljao svojevremeno tri diska i tri pršljena; nažalost, ne mogu nikada više da se oporavim kompletno - 90% u najboljem slučaju; i uvek postoji rizik da sjebem disk ponovo nekim glupavim pokretom i neopreznošću. Zato moram da radim vežbe i jačam taj donji deo, mada ni to ne radim baš redovno. To su Mujane sad ledja kad su se ulenjila, za 2 meseca biće prava. Ustvari možda imam staru neku sliku i njih, saću pogledam.
Posle svih ovih fotki i objava bata melka, postoji jedno 15% šansi da je gej.
Zapravo imam, ne u boji doduše. Ovo možeš da napraviš sa sklekovima, zgibovima, plivanjem, veslanjem i dve simpl vežbe za ledja, bez ikakvog tereta, sprava, teretana, suplemenata i ostalih sranja. Za par meseci. + ovde imam bar 4 kile manje nego što bi trebalo, jer mi se metabolizam još uvek oporavljao. https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/273637800_649847296264210_2764273236260491259_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=_boGQXPFalkAX_g2Gyw&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=03_AVLuBXeQEBPSE7mgtS-awYoAQ2dTdSOOeg5DuOUY8uCVZQ&oe=622ED232
Hahahaha ovo https://www.youtube.com/watch?v=r2tcbi9yepI&ab_channel=MetropolisMusicSerbia
Ćilmo 83kg mi je negde normala kada nisam u treningu, 87 kad sam u formi. 74 kad sam imao bio sam mršav ko hijena, žalosno za videti; vratio sam se na trening kako bih vratio apetit, jer je bila borba za svaki gram bukv. 78 je isto ništa, ali da bih se vratio na 83 koliko sada imam trebalo mi je skoro dve godine. Normalni ljudi ne mogu da smršaju, ja ne mogu da se ugojim..
Imam ja da ti pozajmim koje kilo imam ih i na pretek heheh xD kill me
Svaka čast na fizičkoj spremi, 10/10 ali toliku količinu dlaka ne videh za života još. Koji ti je coping mehanizam za to? Što bar bradu ne pustiš
ovo je najgej citat na vuki