Prijava

Ne igras igrice pa zato ne jebes,nego obrnuto ne mozes da jebes pa zato igras igrice.

Osim ako igraš jebene igrice

Jebene kao jebene a ne kao jebene

Brate kako te nema u poslednje aktivnim?

Oh sad vidim poslednja aktivnost pre godinu dana.Daj nemoj me jebati,sto koristis to snajper govno?

Аца Лукас ми је индиректно пушио курац (преко посредкиње)

Iskopao ovu stvar posle brdo godina, mogao bi remix opasan da se napravi od ovoga https://www.youtube.com/watch?v=sbzWcmSixIs&ab_channel=GoneClubbing

Da je Rađard tu mogao je

-imao ok konverzaciju sa hotulom

Skrljam ledja u oktobru ponovo - ne baš kao prvi put, ali nije mnogo falilo, i od tada potpuna neaktivnost - bukvalno, ništa teže od kašike nisam podigao sve ovo vreme, nikakav sport, trčanje, plivanje...Ništa. I odem pre neko veče do šipke da vidim koliko zgibova mogu da uradim (širokih, pravih, ne one pothvat - limunada zgibove), i uradim 12 komada nezagrejan (da je bilo 8-9 bio bih skroz zadovoljan). Cilj mi je 30, prošle godine sam dogurao do 26 i morao da prekinem. Inače, postoji tvrdnja da čovek, ako u jednom trenutku dogura do vrhunske forme (samo u jednom trenutku, bukvalno), ima dobre izglede da produži život za nekih 5+ godina. Ne znam od čega tačno zavisi.

Impresivno u svakom slučaju, Melk

Inače što se broja ponavljanja u seriji tiče:
3-5 je za snagu i obično se radi neka najteža varijanta vežebe
8-12 je za maksimalan rast mišića
preko 12 treniraš izdržljivost.
Tako da je sve vrlo relativno to u smislu "vrhunske forme". Zavisi od ciljeva i šta podrazumevaš

širokih, pravih, ne one pothvat - limunada zgibove

Misliš nije in chin up?
Jbg nisu iste vežbe običan zgib je za leđa više, čin up za ruku/biceps.
Inače to preterano široko ruke zajebi slobodno, nema nikaki efekat, a može i rame da se prejebe. dovoljno je Y položaj, znači malo više od širine ramena.

Možda sve ovo već znaš, možda ne. Da ne bude da ti poipujem. Eto

Ma kakav chin up, samo pul up, pravi, celi, ne oni fejspalm takmičarski što i nisu zgibovi zapravo. Znam i za položaj i ramena da sačuvam, fala :) Ma 30 mi je cilj, ne zanima me da budem prepucan mišićavi lik ni najmanje - letos sam baš bio u formi, plivao celo leto itd. Uglavnom radim sa sopstvenom težinom + nešto malo tegova. I gotovo da ne jedem meso uopšte u životu svom.

ja zgibove ne radim.ne mogu vise od jednog.propadanja su laksa i brzo moze da se povecava broj ponavljanja kad sam poceo da ih radim nisam mogao vise od 5 posle 20 dana mogao sam da radim tri serije po deset.kolko je potrebno vremena da neko ko moze samo jedan zgib dogura do 10?

I gotovo da ne jedem meso uopšte u životu svom.

Melk rn: https://www.youtube.com/watch?v=pm-cIP3J7rA

I gotovo da ne jedem meso uopšte u životu svom

Nesto najslicnije novaku sto mozemo imati ovde.
Samo da nije primio tu prvu dozu jbg.

kolko je potrebno vremena da neko ko moze samo jedan zgib dogura do 10?

Batali onda potpuno zgibove i radi sklekove mesec dana (možeš i kose, ne moraš odmah da se mučiš). Pa se prebaci na zgibove, ja ću sa ovih 12 dogurati do 30 vrv za manje od dva meseca.

Ne treba ti meso ako ćeš da treniraš, naprotiv - svinjetina se vari 4-5 sati, utrošiš brdo energije da je svariš a sav taj protein u principu možeš uneti grizom, palentom, pšen. mekinjama, jajima, sirom, sočivom, kikirikijem i mislim tofuom (ne jedem). Meso je highly overratet, + retko kad da je to uopšte meso :) Pileća prsa su puna proteina i vare se za tipa sat i po, to je već druga priča.

Lab ako ćeš da se bacaš na trening, pogledaj ovog simpatičnog hipstera

https://www.youtube.com/watch?v=EjzCljYS5Po&ab_channel=CHRISHERIA

i ovog gospodina, to ti je sasvim dovoljno.

https://www.youtube.com/watch?v=sIvJTfGxdFo&ab_channel=ATHLEAN-X%E2%84%A2

Kod zgibova moraš znati prvo kako da ne sjebeš rame, laktove guraš napred i pomalo unutra, mali i domali prst guraš unutra (kao), noge nema potrebe da savijaš, naprotiv. Zgib radiš rukama+ledjima+trbušnjacima, sve to treba da radi. Čim sidješ sa šipke - 20 sekundi pauza i onda odmah pičiš propadanja, ja bar radim tu kombinaciju uvek. U suštini ne radim ništa spec. zgibove, propadanja, sklekove, veslanje i malo sa tegovima, to je sve.