"Ptica ne pravi gnezdo na golom drvetu". Stara japanska poslovica, mada ja nisam dobar primer u prilog tome, iskreno. Šta znam, ošišam mašinicom tamo negde u maju jednu ideinu kesu dlaka i budem miran do tipa avgusta :) Mada me smorilo i to da radim, jebe mi se više. Kontam da počnem da pravim sebi četke za slikanje od njih.
Tebra el ti palo na pamet tipa kad šišaš taj ljubavni tepih da ubaciš po koju dlačicu u tegle koje spremaš? Onako čisto malo da začiniš, kao neki prilog, vegeta al za spermu. Još muževnije bi bile tegle sig.
Hahaha ne stvarno, oću kad budem sledeći put šišao da uradim sliku mašinicom i žiletom - nešto jednostavno, saksija sa cvećem na stolu i prozor u pozadini, možda neke simpl tapete. Ali onda moram to i slikati, a bezveze je da ne podelim sa ljudima. A opet s druge strane i nezgodno, svi imaju mreže ovih dana, i strine, tetke, komšinice...A valja se i ženiti, a mora čovek da ostavi kako - tako normalan dojam, bar pre braka.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Koliko članova ovog cenjenog foruma kucka komentare levom rukom nakon melkovih slika, pitam se.
Ja kucam nosem jer mi za moj GIRTHY PYTHON trebaju obe ruke tbh
Melk gori od šanine seksaliti definicije
"Ptica ne pravi gnezdo na golom drvetu". Stara japanska poslovica, mada ja nisam dobar primer u prilog tome, iskreno. Šta znam, ošišam mašinicom tamo negde u maju jednu ideinu kesu dlaka i budem miran do tipa avgusta :) Mada me smorilo i to da radim, jebe mi se više. Kontam da počnem da pravim sebi četke za slikanje od njih.
femdom :)
Tebra el ti palo na pamet tipa kad šišaš taj ljubavni tepih da ubaciš po koju dlačicu u tegle koje spremaš? Onako čisto malo da začiniš, kao neki prilog, vegeta al za spermu. Još muževnije bi bile tegle sig.
Od toga pakovanja za tegle pravim, da se ne porazbijaju.
kroz samu sliku sam dobio sidu, hvala melkore.
Sta je ovo jbt all about melk tema
Reci nam sve
-sve?
BAŠ SVE
Tebra el ti palo na pamet tipa kad šišaš taj ljubavni tepih
Ovo je namerno, da izgleda ko Jing i Jang, nije onaj kružić na leđima slučajno. Xd
Hahaha ne stvarno, oću kad budem sledeći put šišao da uradim sliku mašinicom i žiletom - nešto jednostavno, saksija sa cvećem na stolu i prozor u pozadini, možda neke simpl tapete. Ali onda moram to i slikati, a bezveze je da ne podelim sa ljudima. A opet s druge strane i nezgodno, svi imaju mreže ovih dana, i strine, tetke, komšinice...A valja se i ženiti, a mora čovek da ostavi kako - tako normalan dojam, bar pre braka.
Loži vas Melk, ovo neki batica sa grajndera…
Hvala ti za kresove, jer bilo ih je...
Pa sta sad dzabe izdrkasmo na ovog nemelka?
Grajnder svindler
Pravo pitanje je kako znate kako izgledaju batice sa grandera?
da
Sta je grinder
ja nzm
Melke, šalji novu, ipak je valentinovo