Moram nekome da se pohvalim

1. Grinder to je nova društvena mreža za nevakcinisane, Caro

2. Odlično, mogu tu onda da distribuiram tegle, hvala za info.

3. Inače stvarno sam razmišljao o tome da napravim sajt za upoznavanje nevax muškaraca i žena, ali ne znam ništa o sajtovima a ni šta bih tačno uradio sa tim, i čega bi me sve uostalom koštalo. Ali bi bila dobra zajebancija - avaxi sveta na jednom mestu. Kategorije - upoznavanje i čet, upoznavanje i veza - brak varijanta, ili priplod kategorija - najbolji korisnici šalju svoj materijal zainteresovanim ženkama worldwide. Vrv ne bi zaživelo, jer mračne sile bi imale uvid ko sve nije vakcinisan i kakvi su mu tačno stavovi o tome.

4. Zamisli varijantu - melk, Ejdus, Cara...Imaš sve podatke, slike, ko u kakvim uslovima živi, krvna grupa koja je, nalazi iz prethodnog meseca (da se vide gvoždje i trigliceridi), da li je u poslednje tri generacije bilo naslednih bolesti i ludaka, pokretljivost spermatozoida itd. I biraš deci svojoj oca. Od utopije bismo napravili distopiju za cirka pet godina.

5. Ne znam što je ova tema aktivna al kad već jeste da se pohvalim, postao sam S T R I C
    Doduše još pre par dana al evo sad sam konačno došo sebi

6. Nek je živo i zdravo striko

7. STRIC
    T
    R
    I
    C

Ja sam najviše od sve rodbine voleo strica. Čestitam!

8. cestitke trifors

S T R I C

9. Zamisli varijantu - melk, Ejdus, Cara...Imaš sve podatke, slike, ko u kakvim uslovima živi, krvna grupa koja je, nalazi iz prethodnog meseca (da se vide gvoždje i trigliceridi), da li je u poslednje tri generacije bilo naslednih bolesti i ludaka, pokretljivost spermatozoida itd. I biraš deci svojoj oca. Od utopije bismo napravili distopiju za cirka pet godina.

ne sekiraj se... ovo gugl, meta ili gde vec trazis sta te zanima sve zna, verovatno bolje od tebe

10. :estitam Stricforse!

11. trifors ofc da si stric

Samo sad je i potvrdjeno

S T R I C
    T
    R
    I
    C

12. Jbt sta bi tibor vaci sada rekao...

13. Cestitam trifors, da je ziv i zdrav.

Ne zaboravi da ga uputiš u QAnon kad krene u školu da što prije sazna istinu i ne živi u zabludi kao drugi sedmogodišnjaci.

14. Da bukv to.
    U startu stav da su predavaci papagaji imbecili i no problemo.

Dobicemo coveka

15. Ja kidam zgibove i prave i one tzv neutralne i apsolutno ne prihvatam ono, lako je tebi ti si lagan. Pa druze, svako treba biti jak za svoju tezinu.

16. Pa, lako je tebi da kažeš to kad si lagan.

17. svako treba biti jak za svoju tezinu

Haha pa to je i svrha bodyweight vježbi.

To ti moze reci samo neko ko nije vidio fizicke aktivnosti..

18. Pa što ne smrša majmun

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.