Moram nekome da se pohvalim

1. Сталкер
    Pa što ne smrša majmun

hahahhahahah https://i.ibb.co/BKrsWM1/74187851.png

2. Juče i prekjuče odradio prva dva treninga sa malim tegovima + sklekove, iskidao mišiće. Sve me živo boli. Danas pauza, zanima me koliko ću sutra moći da odradim zgibova posle ta dva treninga.

3. Radi front i lateral raises sa bucicom jer se u tim kucnim varijantama zapostavljaju ramena. Zgibovi ih ne rade a sklekovi jako malo.

4. Najbitnije ti je druze kakav si covek

5. (; pomogao ti sam da se nadam..zgodnija postoji zgodnije od lepsa postoji,lepse od da,mislim ja bar jer,bolju naci ce on i zeleo je sta dobije kada onda i nedelja,dana nekoliko drugaricama pokazuje da ce kojeg frajera zgodnog nekog nego,ceni je da umeti ce koji i sebe od vise voli je da ce koji debeljucu nekog izabrala pre devojka svaka bi da mi veruj,izneveriti neces ih da,sex samo vazan nije ti da,lik dobar si da devojkama pokazi..drugaciji si sto zato bas,drugaciji budi ti..sutne i izjebe ih da ce kako razmislja samo muskarac svaki,su slomljene,devojke danasnje pogledaj..sve i devojke imaju koji muskaraca gojaznih mnogo poznajem..uspes da toga od sputava te da trenutku jednom u ni treba ne,slicno nesto i slovo neko kazes da znas ne sto to,crn,beo,nizak,visok,ruzan ili debeo si sto to,care Slusaj

6. Pike push up za ramena dobar je

7. Cestitke za strica malog amdjela, nek ste zivi i zdravi

8. 15 komada širokih, nezagrejan, pod upalom (havarisan bukvalno), pojeo 3 jajeta za čitav dan. Realno mogu 17. Za 2 dana treninga + dan pauze digao sam sa 12 na recimo 17. Cilj mi je da do prvog aprila uspem da odradim 30 komada, iako sumnjam da je izvodljivo.

9. AJDE NA FERKU PICKO USPALJENA

10. Pozdrav bratu Trošu, si još preko okeana?

11. AJDE NA FERKU PICKO USPALJENA

Al da posle idemo u kafanu :)

12. e al mojne se ispalite za grad, bude evo me na trosarini a ovaj na niskoj trosarini

13. DALEKO GDE NE GRIJE SUNCE TUDJEG NEBA....
    Nalazimo se kod neke cigan male da posle tuce mozemo da odjasemo u suton i da jebemo neke ganferke

14. Šta 16? Tolko godina imaju te ganferke? Very legal, very cool.

15. Svakacass melk, motivisat ces i smoklju da skoci na vratilo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.