danas seo ispred jedne prodavnice da popijem kafu i stavio kafu dole na pod.jao nestale mi cigare, udjem u prodavnicu kupim cigare i kad sam hteo da srknem kafu vidim pet, sest mrava pluta po kafi,ja ono nakrenem i popijem.,sta ima veze
e da, tako sam i ja došao do automata neke prčvarnice, turio novac unutra, naručio kapučino (eto kafu ću kao neki debil), otvorim da uzmem taj isti kapučino, vidim čitavo jebeno leglo nekakvih mušica unutra leti. i šta ću, uzmem i popijem, 30 dinara to košta, greota bacit.
Još par ovakvih priča da uglazbim, imat ću novi album, sedmi u nizu, sedmi platinasti akobogda. Dokaz da se i u Srbiji može uspeti s dobrim starim rokenrolom. Samo ja, moja verna gitara i vetar koji mrsi moju dugu kosu dok vozim harlija dalmatinskom obalom. Born to be wild, dabome. Volite se, deco, rat je zlo.
https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/296604012_1053146362011656_6075867152148735616_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_eui2=AeECEzqJeNKYDaAGUISzA26PDLUWGvSGVQQMtRYa9IZVBIZvzmUlEVmzwNTrAqxYA0k&_nc_ohc=1qky-gnw7UwAX8k6_vT&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=03_AVIqneFScTwDE2Pmykogt4PIoEhlF6oSNPG0i494O5B6ZQ&oe=630D9E8C
https://i.ytimg.com/vi/rraFGcoMesM/sddefault.jpg
hahahahahahahaha taj rad
melkore, si ikad razmatrao karijeru kao striptizeta?
mislim, voliš da pokazuješ svoje telo ispod odeće muškarcima, pa zato pitam.
Evo i nekropovane, originalne verzije
https://i.postimg.cc/5NL5xVQ2/melk1.png
hahahahahh
Stiže danas litar šljivovice, izravno izbosne. Da potrujem ovaj estonski živalj njome.
mašala.
danas seo ispred jedne prodavnice da popijem kafu i stavio kafu dole na pod.jao nestale mi cigare, udjem u prodavnicu kupim cigare i kad sam hteo da srknem kafu vidim pet, sest mrava pluta po kafi,ja ono nakrenem i popijem.,sta ima veze
Mogu li uglazbiti ovu prispodobu?
e da, tako sam i ja došao do automata neke prčvarnice, turio novac unutra, naručio kapučino (eto kafu ću kao neki debil), otvorim da uzmem taj isti kapučino, vidim čitavo jebeno leglo nekakvih mušica unutra leti. i šta ću, uzmem i popijem, 30 dinara to košta, greota bacit.
Još par ovakvih priča da uglazbim, imat ću novi album, sedmi u nizu, sedmi platinasti akobogda. Dokaz da se i u Srbiji može uspeti s dobrim starim rokenrolom. Samo ja, moja verna gitara i vetar koji mrsi moju dugu kosu dok vozim harlija dalmatinskom obalom. Born to be wild, dabome. Volite se, deco, rat je zlo.
ako mislis na ovo sto sam ja napisao , mozes slobodno.
mensni i jel ti sta falilo.nije nista.
Hvala, labokove, spomenuću te na omotu albuma. A imaćeš i procenat, dabome. Sve po jusu.
hvala.drzim ti fige.ako postanes rok star slobodno mozes da mi se bratis za pomoc.voleo bi da radim za tebe
Kako se lako dogovoriti kada je umetnost u pitanju. Radujem se našoj zajedničkoj saradnji.
kamenofil novi goran bare
pa naravno da nije. nekim ljudima se gadi kada nađu dlaku, pa neće da popiju, a ja sam, i to sa apetitom, popio taj kapučino.
takvi ljudi ne uspevaju u životu, moraju se nekada ruke i uprljat da bi postao neko i nešta.
smuvao sam ribu sa najboljom buljom na plaži ,
sve prošlo u najboljem pedu