Moram nekome da se pohvalim

1. Piks or it did not hepn

2. ako lihvar nekog jebe, jebite vi mene.

3. a ovom prilikom ću ga okarakterisati kao mentolčinu goru od stratimira, srbskog del boja i ejdusa, klonite ga se.

4. auu ste videli nlo malopre kretao se iz pravca zemuna ka lisicjem potoku br 12

5. al ovaj narezak masni voli oralno da napada moj krut karakter pa to nema nigde e

6. Rookiji jebeni, samo se gadjate govnima i nista ne pridonosite vukajliji. Ja sam jedini rookie ovde koji doprinosi ovom sajtu a bio sam ovde mnogo krace nego sto ste vi

7. decxko da li se dr.ogiraš i zasxto ne

8. Zapati treba sliku za avgust da dostavim, za kalendar...

9. moram da se pohvalim o podelim radost ,kupio sam novi bokal

10. Čuo sam za Zlatni bokal, to je jedan sumnjiv lokal

11. https://postimg.cc/QFtFsqmb

Kolekcija fino napreduje, najaci strip sig

12. Баш фино кад човек нешто воли, шта ти је љубав! Само напред Ауторе Gianmarco Pozzecco.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.