Moram nekome da se pohvalim

1. retko kada sam viđao takvu ničim izazvanu mržnju i ljubomoru i jadnije pokušaje uvreda i generalno odvratnije ljude od te dvojice. trebaju se sramiti, kada bi imali neke standarde i moralne i etičke principe

2. hahahahaha jasno, hvala na objašnjenju

3. triput srao ojutros (nije proliv)

4. па добро тое ок ако ниси срао 3 дана шта не можеш испрве све избацити

5. Pozdrav sa Beyond the gates, u redu za pivo. Metal je glasan, pivo je skupo, gotičarke su sisate.

6. Dobro druze gde su slike tih sisa goticarskih?

7. Daj neke slike tih pozerki lebati

8. Pff, blekeraj, ništa onda

9. Kameni znaš li ti otici na neko mirno mjesto tipa pozorište ili filharmoniju, samo ideš đe su sisate gotičarke

10. zašto slušaš tu bezbožničku kakofoniju kamenofile?

11. https://imgflip.com/i/8yv67q

Idem i na filharmoniju, balet, pozorište itd, ali nije toliko zanimljivo

12. Deluju kao osvescen narod

13. Srpske goticarke > zapadnoevropske goticarke

14. Vratio se sa proputovanja iz Indije, tamo uplatio masažu sa 101 rukom ,tzv Šiva masaža
    Kida

15. Je l' štrokavo?
    Onog Slamdog milijunaša jedva sam odgledao. Bukvalno na svakih par minuta imam utisak da me preko tv-a zarazio neki ciganski virus. Tek uživo to mislim da ne bih podneo.

16. Nisam rasista ali

I najčišći indus mi štrokavo deluje i kad ga vidim u civilizaciji i u armani odelcetu, ne mogu zamisliti na šta liče indijske favele

17. indusi su napredni, imaju naznačene ulice za oseravnje, ne mogu bilo gde da se istovare, ne ne.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.