Moram nekome da se pohvalim

1. Bezveze su bile te loptice, al bilo interesantno ostane ti plasticna loptica da je šutaš okolo

2. ma da vrv vanila neka bila al bila poenta u toj loptici jbg

a ovo drugo mos se iscupas jedino ako ti zukorlici neka dalja famelea a ove price od subotice do pirota idi pricaj drugosrbima!!!!!!!

*ili ljajici zbog koksa

3. Sladoled lopta kako se zvalo to bezveze je bio. Ne znam dal sam 3 pojo ukupno, al bila fora ostane ti loptica od tvrde plastike koju možeš da napuniš vodom i razbiješ glavu drugaru

Bezveze su bile te loptice, al bilo interesantno ostane ti plasticna loptica da je šutaš okolo

znači kupovalo se isključivo zbog loptice za različitu namenu confirmed

4. idi pricaj drugosrbima

Chad plidu vidio od subotice do pirota vs Virgin cara “bili neki drugari u pazaru pricali mi”

5. Šta serete kakav frikom kanta, iz Lidla sladoledi

N A J B O LJ I
    A
    J
    B
    O
    Lj
    I

(Jer nema više sladoled Dečiji keks se zvao nije bilo boljeg sladoleda )
    https://www.akcijeikatalozi.rs/grandissimo-sladoled-deciji-keks-438076

6. lihvare gore si Lj napisao sa velikim L i J a dole si ga napisao sa velikim L i malim j

kakav je to natschin

7. Ne filozofiraj mi tu kao f i i spojeno izgubi se piksel od tačkice sa i posle f

fi
    I

8. Ladno moje umetničko delo od defke dobilo dveiljade i kusur lajkova

https://www.instagram.com/neorganizacija/p/DAeB4J4sx4I/?hl=en

9. Браво,
    После се ми аутори са сајта жалимо како је сајт срање ео изашо и на инстаграму

10. Sajt u svom zlatnom dobu
    A evo i Lasera Topalovica sa numerom Mobilni,legendarno

https://youtu.be/v0h42a7xons?si=9vautF7FwpnUQk-R

11. spamuju me iz bg na vodi na mail kae stanovi vec od 180 soma vrv cajna kujna sa garsonjerom mooooj beooograde....

12. Kaži im: samo ako imam garantovano parking mesto za jahtu. Ništa ispod toga ne pristaj.

13. Znaju da si nevakcinisan pa ces da pozivis da otplatis kredit sig ali sig

14. a bate zamisli uzmes garsonjeru ili jednosoban tamo kako bi ispo jaje dole kad sidjes na kafic ekspreso 650 dinsa

15. Ne znam ja sam selac kosovski ne mogu da zamislim

16. neki lep suncan dan naletis na vucelu casti te erdingerom

17. najbolje je živeti u nekom osrednjem gradu u kom možeš da si malo van grada imaš dvorište a opet blizu posla, nisu amerikanci ludi s onim predgrađima uopšte

18. ili to ili penthaus sa bazenom na vrhu golubarnika

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.