Moram nekome da se pohvalim

1. Čitam definicije i dajem pluseve, a zasluženi su. DO JAJAJAJJAJAJAJAJJAJAJAJJAJAJAJJAJAJAJAJAAA!

2. lepo, ima napretka :))

3. Јел ово уведен неки филтер. Добре дефке јбг :)

4. Prepiso na ispitu 3 od 4 zadatka! FAK JEA! Jos samo dva ispita. Za uslov.

5. Odobrili mi PONOVO zamrzavanje ISTE godine... Koji sam fejl.

6. Боли те курац Бвдлга. :Д

7. Zavrsicu faks sa devedesdestim! I to PRIVATNI! HA!

8. Ма боли те курчина, јебо факсове, вејст оф тајм. Одеш лепо у хамбург, па на високоградњу, вратиш се, живиш као лорд. Имаш кућу и мерџу, а ове будале се цимале око факсова.

9. Бурзуме, де си јеботе. Јеси дао услов?

10. @ Burzum

Ne mozes da objasnis ljudima brate,jbg.. Ko nije postavio temelj neke zgrade,taj nije para imao!

11. Stigla članska kartica Veselog Četvrtka.

12. СТИГЛА ПИЦАА!

13. E, ako si, pa da častiš!

14. E, zaista, podsjetite me na sljedečem okupljanju.

:)

15. butko čuo sam da si tom prilikom navato sifilis... aj mi preneseš u subotu na okupu može a?

16. Krečim.
    (86 kvadrata)

17. butko čuo sam da si tom prilikom navato sifilis... aj mi preneseš u subotu na okupu može a?

Ne, dečko, nisam ja svaštojeb. I nije sifilis, nego herpes. Informiši se, dete.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.