Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://assets0.ordienetworks.com/images/GifGuide/clapping/audience.gif
Шта ти би, несрећо? :)
Povredice, ništa posebno.
Признај да си бар једном глумила доктора Хауса, а мајав ? :)
Сутра на море ,ааа :)
Јамајчанинe, srećan put!!
Colukiću, igrala sam fudbal na plaži!!!! Bosa i talentovana.
Kiša! Konačno!
Извадио данас 144 куће кромпира, испекао сам се, али да се чекало још дан - два, не би било кромпира уопште.
Promeni sad nadimak u 'vruć.krompir' ;)
Da ti nisi iz Ivanjice, mozda?
Форгет, немам клитор налог, не могу да мењам.
Јебач, нисам одатле, северњак сам, али има сигурно 30 - 40 кромпуља од пола киле и више, можда сутрадан усликам који, па се похвалим и сликом.
A da, zaboravila sam na to... Ništa, kači sliku, ovako ti ništa ne verujemo ;)
Биће сутра, тренутно нисам ту где је шупа са кромпиром.
Baš lep dan danas. Posle dosta vremena, za promenu. :)
A po čemu je to tako lep? :)
Pa meni je lep, na to sam mislio. :) To što je bila ubilačka vrućina, nema veze, razhladiš se i ćao. :)
Aha :) Meni baš prosečan, čak bzvz...
Kako bre prosečan? Uzeli smo 100. medalju na Olimpijadi bre, i to niko drugi do preslatka devojka! 'De ćeš bolje. :D
Pa dobro, u pravu si :))
Ево, кева направила торту у част стоте медаље на олимпијади, до малопре смо играли радостан плес у дневној соби држећи се за руке и певајући боже правде, сад по кашику меда и идемо на спавање.