Moram nekome da se pohvalim

1. Добио колумбијско држављанство и отклонио све правне препреке да постанем кокејн лорд.

2. E, pa Uroše, neka je sretno i berićetno!

3. I da nas ne zaboravis kad postanes poznat :P

4. Mene možeš da zaboraviš slobodno, neću Interpol na vratima.

5. Хвала лепо! Ма какав Интерпол, па они сви раде за мене.

6. U tom slučaju, jel ima neki poslić?

7. Pocrneo! :)

Ali, pošto sam imao šiške, a sad se ošišao, gornja polovina čela mi je bela. :)

Uroše, kad častiš? :)

8. Него шта! Мисли глобално, делуј локално!

Частим од првог товара.

9. Kakav će biti kvalitet ? Nemoj da mešaš puno mišomora da ne pocrkamo...

10. Биће све к'о на телевизији.

11. Prešao sam 3000 u plusu. Preko 5000 postova na forumu. Jebeš Lerija Kinga.

12. Prešao sam 3000 u plusu. Preko 5000 postova na forumu. Jebeš Lerija Kinga.

Tja, malo maco!

13. Sramota je koliko mi je trebalo da iskopam ovu temu...

Večeras sam upoznao autora Bobi Braun. U poređenju s njim, više od pola mojih prijatelja pada u kategoriju pičke. Čovek je Čovek, sa zasluženim velikim početnim slovom. Kad vam Bruce kaže.

14. VIdim da se niste napili ko kurve na vašaru i razočaran sam zbog toga.

15. napili smo se ko dve kurve na tri vašara... žena kuca umesto mene...

EDIT: On je prvi Vukajlijaš za kojeg sigurno znam da je živ čovek...

16. napili smo se ko dve kurve na tri vašara... žena kuca umesto mene...

E onda svaka čast, em si se napio ko krmče em si naterao ženu da kuca umesto tebe.

17. Spuco sam palačinketinu sa kremom i višnjama.

18. Došo kući sinoć, već sam krenuo sa ishranom za nabacivanje kila koju mi je preporučio moj nutricionista. Udebljao sam se 2 kile, već.

19. Dobio zeleni pojas u dzudou.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.