Večeras sam upoznao autora Bobi Braun. U poređenju s njim, više od pola mojih prijatelja pada u kategoriju pičke. Čovek je Čovek, sa zasluženim velikim početnim slovom. Kad vam Bruce kaže.
Odrastao sam sa bratom i 2 sestre (imam jos brata i jos 2 sestre al nije to tema) i kada bi jeli krem svi bismo se otimali oko crnog a beli niko nije rado jeo al na kraju nerado jedemo beli deo i onda sam ja jednom prilikom poceo da jedem samo beli krem (namerno) jedno mesec dana, i oni me pitali sto a ja kazem zato sto je lepsi. I tako oni krenu da jedu beli a ja se vratim na crni i onda sam ja konacno jedini jeo crni krem :) ugledali se na starjeg brata. Ovce.
Odrastao sam sa bratom i 2 sestre (imam jos brata i jos 2 sestre al nije to tema) i kada bi jeli krem svi bismo se otimali oko crnog a beli niko nije rado jeo al na kraju nerado jedemo beli deo i onda sam ja jednom prilikom poceo da jedem samo beli krem (namerno) jedno mesec dana, i oni me pitali sto a ja kazem zato sto je lepsi. I tako oni krenu da jedu beli a ja se vratim na crni i onda sam ja konacno jedini jeo crni krem :) ugledali se na starjeg brata. Ovce.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Večeras sam upoznao autora Bobi Braun. U poređenju s njim, više od pola mojih prijatelja pada u kategoriju pičke. Čovek je Čovek, sa zasluženim velikim početnim slovom. Kad vam Bruce kaže.
Позајмио ти двеста евра?
Ne mrzi me da stojim u red u pošti.Zapravo to baš volim.
Za razliku od mnogih muskaraca..Meni je soping do jaja..
Meni mojoj dragoj uskoro se bliži godina dana...Ozbiljno razmišljam o produžetku ugovora :)
Скинуо сам Најтс оф Онор и сад идем да таманим католичку гамад са Србијом!
Нашао своју "Ја сам звездаш" чланску карту из 2000. године, почеци...
...краја.
Апиш ме за јаја.
:Р
Kakva je to zaraza samo...
Банујте га, ктитори!
Izmenila sam način ishrane. Držim se toga već 7 meseci.
uspeo sam da se ulogujem nakon pola sata...i to bez potvrde kroz mail!
+100
sa mnom bi ste prosperirali.nemate pojma beli krem vlada.
Fors iz strong vit dis uan.
http://www.youtube.com/watch?v=nKqyyYePrBw
Džoni ti si lud,ti si,ti si,ti si luuuuuuud.
da se ne zoveš možda slučajno Roki, ili Avatar, ili možda Jamezdin?