Krajišnici, đe ćemo na prelo?

1. Ja bio u Šibeniku, ali ne naiđoh na prelololo!

2. Moj cale peva u Preldzijama! :)

3. Мене је дид пива у клапи!

4. meni je pricao did da su samo najbadze u krajini pevale u klapama..odakleN ti je did :)

5. Из Купреса!
    То ти је оно -
    Мој Иване побратиме мио, јесил' скоро на Купресу био
    Јел Купрешко поље узорано, јел на њему жито посијано?

6. Јел Купрешко поље узорано, јел на њему жито посијано?

Kako smo ga 1991. utabali, sumnjam...

7. Ау Брусе ал смо патриЈотски настројени :))

8. Gospodin Čoek

Moj cale peva u Preldzijama! :)

Који је он од ове 4 са клипа?

9. ma nabila nas JNA na Kupreško polje da sedimo tamo 160 dana za džabe... ali još pamtim kako nas je narod ugostio :)

10. Како вас је угостио?

11. Preselili praktično celu kasarnu iz Mostara na Kupreško polje, pod šatore i ta sranja, a narod dođe u gomilama (to je još pre rata bilo) pa donese prasiće, jagnjiće, muziku, naprave čitav narodni zbor... to mi je jedna od svetlih tačaka vojnog roka. Posle su povremeno stizale i lubenice, prikolice sokova i sličnih stvari.

12. Аааааааааа јеботе Брусе кад рече '91 ја већ мислио да си га табао тенковима и тако то :))

13. Ma jok bre, ja bio u Mostaru kad je ubijen Saša Gešovski i stigne naređenje da odemo svi i da "sredimo" situaciju, dignu celu kasarnu, a u Lištici izađe pet baba i sedam deda i stanu ispred tenkova. U tom sleti gazela i iz nje izađe Milovan Zorc i naredi da moramo stati pred narodnom blokadom... i tako nas presele na Kupreško polje i tamo ostave 160 dana, posle sam se skinuo i ne znam šta je dalje bilo, ali još pamtim taj narod i te osmehe i radost - došli sa decom u svečanoj odeći, traže porcije da probaju vojnički pasulj, nama nose pite i kolače...

14. Ma jok bre, ja bio u Mostaru kad je ubijen Saša Gešovski i stigne naređenje da odemo svi i da "sredimo" situaciju, dignu celu kasarnu, a u Lištici izađe pet baba i sedam deda i stanu ispred tenkova. U tom sleti gazela i iz nje izađe Milovan Zorc i naredi da moramo stati pred narodnom blokadom...

Narodna blokada! Jebote, ja umirem!

15. Jebiga, tako su meni rekli :)

16. Znači bilo je i kod nas Tijenamen tenkoustavljača. Koja nerealna scena.

17. Neću više da spemujem temu :) ja sam bio tamo pa još ne mogu da shvatim - kao da je Kusturica režirao scenu...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.