Preselili praktično celu kasarnu iz Mostara na Kupreško polje, pod šatore i ta sranja, a narod dođe u gomilama (to je još pre rata bilo) pa donese prasiće, jagnjiće, muziku, naprave čitav narodni zbor... to mi je jedna od svetlih tačaka vojnog roka. Posle su povremeno stizale i lubenice, prikolice sokova i sličnih stvari.
Ma jok bre, ja bio u Mostaru kad je ubijen Saša Gešovski i stigne naređenje da odemo svi i da "sredimo" situaciju, dignu celu kasarnu, a u Lištici izađe pet baba i sedam deda i stanu ispred tenkova. U tom sleti gazela i iz nje izađe Milovan Zorc i naredi da moramo stati pred narodnom blokadom... i tako nas presele na Kupreško polje i tamo ostave 160 dana, posle sam se skinuo i ne znam šta je dalje bilo, ali još pamtim taj narod i te osmehe i radost - došli sa decom u svečanoj odeći, traže porcije da probaju vojnički pasulj, nama nose pite i kolače...
Ma jok bre, ja bio u Mostaru kad je ubijen Saša Gešovski i stigne naređenje da odemo svi i da "sredimo" situaciju, dignu celu kasarnu, a u Lištici izađe pet baba i sedam deda i stanu ispred tenkova. U tom sleti gazela i iz nje izađe Milovan Zorc i naredi da moramo stati pred narodnom blokadom...
Ja bio u Šibeniku, ali ne naiđoh na prelololo!
ОЈ-ХА!
http://www.youtube.com/watch?v=ilbMH25YIqc
Moj cale peva u Preldzijama! :)
Мене је дид пива у клапи!
meni je pricao did da su samo najbadze u krajini pevale u klapama..odakleN ti je did :)
Из Купреса!
То ти је оно -
Мој Иване побратиме мио, јесил' скоро на Купресу био
Јел Купрешко поље узорано, јел на њему жито посијано?
http://www.youtube.com/watch?v=2cszCDrX2iI&feature=player_embedded#at=23
Ja pjevam ojkaču!
http://i1.ytimg.com/vi/4IUo91-BHf0/0.jpg
Kako smo ga 1991. utabali, sumnjam...
Ау Брусе ал смо патриЈотски настројени :))
Moj cale peva u Preldzijama! :)
Који је он од ове 4 са клипа?
ma nabila nas JNA na Kupreško polje da sedimo tamo 160 dana za džabe... ali još pamtim kako nas je narod ugostio :)
Како вас је угостио?
Preselili praktično celu kasarnu iz Mostara na Kupreško polje, pod šatore i ta sranja, a narod dođe u gomilama (to je još pre rata bilo) pa donese prasiće, jagnjiće, muziku, naprave čitav narodni zbor... to mi je jedna od svetlih tačaka vojnog roka. Posle su povremeno stizale i lubenice, prikolice sokova i sličnih stvari.
Аааааааааа јеботе Брусе кад рече '91 ја већ мислио да си га табао тенковима и тако то :))
Ma jok bre, ja bio u Mostaru kad je ubijen Saša Gešovski i stigne naređenje da odemo svi i da "sredimo" situaciju, dignu celu kasarnu, a u Lištici izađe pet baba i sedam deda i stanu ispred tenkova. U tom sleti gazela i iz nje izađe Milovan Zorc i naredi da moramo stati pred narodnom blokadom... i tako nas presele na Kupreško polje i tamo ostave 160 dana, posle sam se skinuo i ne znam šta je dalje bilo, ali još pamtim taj narod i te osmehe i radost - došli sa decom u svečanoj odeći, traže porcije da probaju vojnički pasulj, nama nose pite i kolače...
Narodna blokada! Jebote, ja umirem!
Jebiga, tako su meni rekli :)
Znači bilo je i kod nas Tijenamen tenkoustavljača. Koja nerealna scena.
Neću više da spemujem temu :) ja sam bio tamo pa još ne mogu da shvatim - kao da je Kusturica režirao scenu...