Ko poslednji pobednik (115)

1. ГОГА, ти си нека учитељица, а? Знам, ја немачки нешто мало... нпр. вир мусен аусротен јудише ренен... хаха нисам добро рек'о, али није ни битно...

2. To je loš primer nemačkog jezika,Samhaine.Ne zato što nije pravilno napisano.
    Jeste,ja sam tako neka vrsta prosvetara.

3. Аха, протести, протести... е, ај ми дај правилну верзију, требаћи ми после.

4. Ne,Samhaine,ne bih želela da prevodim i pišem tako nešto.To se kosi sa svim mojim stavovima kao ljudskog bića.Molim te da uvažiš to.

5. Дај, бре, зајебавам се мало, опуштено. :) Не мрзим ни ја ЖИДОВЕ али сам КРАЈИШНИК па морам да спемујем с тим...

6. Naravno da se zezaš,Samhaine-ko bi normalan tako nešto tražio? :)

7. al' kad bi se zezali...

8. Jok,no je sušta istina :)

9. ma đe istina? pa ja ođe čuvam stražu...

10. buri, smena straže! Stigao portir Pera! :))

11. kakva smjena... ja snajperišem i eam nekoga da se ne bih dopisivao sam sa sobom...

de si jacko, šta ima novoga? nije te bilo par dana...

12. Eee, evo me... Penestalo mi vremena pa sam vas zapostavila malo. :) No, uvek se vratim. :))

Novo ništa, sve kako sam ostavila. :) Doduše, imam novu torbu, ali ti si muško pa te to verovatno ne zanima, jelte... :))
    Šta se ovde radilo dok me nije bilo?

13. jok, te crne rupe me ne zanimaju... al dobro je, nek ima šta bilo novo :)

ođe ništa... ja predvodim ove manijake do 1000 posta, onda neko dođe i pobijedi i tako u krug...

14. Aaaa, ovo je crvena rupa! :))

Eee, to se zove ovan predvodnik! Kad si vazda prvi, a posle nemaš leba od toga! Gadno...
    No, bar ti bude zabavno, to znam sigurno... Ovde su manijaci najmanijakalniji! :))

15. realno i ova tema je počela smarati pomalo...

ja, ti, fmn, staklena, natnat, van goga, ponekad samahin, cara i to je to... mislim da smo svi rekli šta smo imali...

16. realno i ova tema je počela smarati pomalo...

BURI, POVUCI REČ, neću tolerisati ovo! :)

17. ТЕМА СМАРА КАД НЕМА КРАЈИШНИКА!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.