Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
oooo ti staklena navratiš kad osjetiš da ja kažem nešto što ne treba? šta li to govori?
ćao vama dvoma
Ma puka slučajnost. :) Al' protiv teme pričati na temi je smrtni greh!
aj što je smrtni grijeh, al što me jacka shvatila ozbiljno...
Uuuuuuuuuu, šta napravih! :)))
Nisam buri, majka mu stara, nego se zapričah nešto, pa nisam pisala! :))
Znam ja da si ti, što kaže Smarko, zajebavalica! :)
'alo
ALO! KO JE TAMO??? SLABO TE ČUUUJEM!!!
МРШТЕ!
Ma kome ti MRŠTE, bitango neovejana???
:)
- ALOOOO ILIJA, JES' TO TI???
- OĐE ĐORĐO IZ KRUPE...
šta je bilo jacka, kaki su problemi?
Nema problema, problem je otišao. I oterao nam gosta Trišu...
E sad ne mogu da nađem Čkalju kako se dere u slušalicu. :)) 'Bem ti snimak...
КО БИТАНГА НЕОВЕЈАНА?????
Au brate vi samo lokujete temu jednom za drugom, niste fer!!!!! Inače dobro veče i čestitke pobedniku. :D
- ma loše su veze
Kvaktrikse, kakav crni pobednik, na kvarno je sredio i oteo mi pobedu!
Ko je inače pobedio ?
Taj iza tebe... :)
Dobro veče, M...
Triša, popravljaj, 'oće grlo da mi rikne... Ja sam iz ravnice, nisam ja navikla da se dovikujem sabrda. :)
Оће Јацка да се жацка, видим ја...
Cara da ti uzme pobedu staklena? Pa nije on džabe pandan. :D
Ajd' stvarno ko je pobedio ?
ođe treba uvesti neki brojač ovih postova i da pobjednik bude onaj ko ima najviše postova...
nije korektno to što mi nolajferi dovedemo temu do kraja i onda se neko ubaci i pobijedi... k'o cara, npr