Лололо, Бури, нисмо ми мислили да објавимо ПВТ са другим људима. него само наших 100 страна ПВТ-а у којима причамо о свим гадостима које смо чули везано за неке истакнуте чланове. Девојке не дирамо, наравн о.
Мала, никад Арсеналов. Могу само Евертонов, али плави. Мада ми то некако геј. Розе је моја боја и због те слике теби често цурне мало низ буткице... знам...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ја шљам и олош???? ДРОП ДЕД!
ooo znai imaće se šta i pogledati kad dankan i cara objave pvt-ove
to će biti veliki dan za vuku, jer kad dankan objavi slike od 13000 vukajlijašica biće sisa za sviju....
Iliti bitanga neovejana, al' ko velim, da se ne ponavljam... :)
LJUUUUDI, DAJTE NEKI VINJAK, POZLILO ČOVEKU!!!!!!!!!!!!!
Лололо, Бури, нисмо ми мислили да објавимо ПВТ са другим људима. него само наших 100 страна ПВТ-а у којима причамо о свим гадостима које смо чули везано за неке истакнуте чланове. Девојке не дирамо, наравн о.
Не пијем, Јацка. Мора мушкост да буде спремна за тебе. Од алкохола нема много вајде.
aha... e jebi ga ondak... nema zašto da vas bnuju trajno... realno možete da pričate šta oćete o drugim članovima
no nebitno, oće biti tog bluda ili neće?
Jašta će, počnite vi, eto mene za koji minut! :)
Биће блуда, сад ћу да јој шибнем ПВТ ком неће моћи да одоли.
Da li neko od vas igra pokericu?
http://www.vectorstock.com/assets/preview/62742/death-card-bleeding-vector.jpg
Послах јој... Каже Јацка да је превелики и да не сме :((((
Ja igram, al' samo u skidanje. A pošto mi trenutno mnogo vrućina pa kuckam gola, nemam šta uložiti, tako da jebiga.
Ma nema sad PVT, kad si mogao mene da kompromituješ, sad puštaj ovamo šta imaš, da vide ljudi! :)
Kakva pokerica, maksotale, imamo mi druga posla ovde. :)
Tako dakle. Vidim ovde se raspravlja o bludnima radnjama pa sam navratio.
Уууу, снајка Стаклена хотује сама са собом! То се цени, знао сам да имаш потенцијала, као да смо род.
Јацка, мојне да им дајеш слику. То сам теби послао, ти си одбила и молим лепо... Можемо онда само да се љубимо.
ovo ću upamtiti pa ti na zimu ponudim da bacimo jednu turu...
Pa Dankane, o tome može još i da se razmisli, ali pod uslovom da obučeš Arsenalov dres! Ne mogu ako ćeš biti onako roze, ne mogu... :)
Znači skupila se kompanija.
Мала, никад Арсеналов. Могу само Евертонов, али плави. Мада ми то некако геј. Розе је моја боја и због те слике теби често цурне мало низ буткице... знам...
Al' pazi, razbijam u toj igri, i uvek, ali uvek nosim sa sobom foto aparat da zabeležim trijumf! :)
E pa onda ništa. Nađi s kim ćeš da se ljubiš!
Čuj malo, evo sve slapovi... ali suuuza, moj ti... Crno sam obukla za muževnošću koju sam sahranila kad si ti u pitanju! :)