Dankane dragi, to se sa psihološke strane zove projekcija.
To što ti imaš izrazitu želju da za nekim delovima mog tela još od one Rinsove defke, to je tvoja stvar. Ja o tebi nisam maštala koliko se sećam... Jedino ako nisam zaboravila negde usput, dešava se. :)
A i to za dete... Može, ako ćeš ti da se porađaš! Tih muka vredan nisi! :)
Žacka, laže te Dankan, on bi samo da pravi decu s tobom, al' da ih ne napravi. Pazi se takvih, đavolja rabota.
Triša, tako nekako..možeš nam se priključiti, samo instaliraj patku pored tog kera, za ostalo ćemo lako.
staklena♥
Аааа, ви то тако радите... Онда... Јацка ♥. Може сад блуд?
Edi, progonitelju. :)
Ma ne znam baš... To oko padanja i podizanja... Nemam ja tu pojma šta pada. :)
staklena, računaj da i meni podstiče isto... :)
Koja je fora sa patkicom ?
Ocu!
STAKLENA, KAKAV TI JE TO AVATAR, KENJA MI SE?
* juče
Ako, ako, zovite me Probavita!
e jebem ti život... idem na temu krajišnici
Падају маске, пада блуд! Одувек желиш део мога тела за успомену, сад напокон имаш шансу да признаш пред свима!!!!1111
:)
Triša, http://vukajlija.com/forum/teme/22147
Nemoj buri da nas napuštaš... Ne ostavljajte me sa ovim pinkijem, vidi tu i srca crta. :)
OK, Probavita, usvojeno! :)
Triša, masonska posla... Stvorili smo svoj ekosistem i udeljujemo patku ko pusti bajatu definiciju da pliva, ili nagradimo plusom dobru definiciju.
Ма ја цртам срца да бих лакше дошао до плена. Мојне гајиш лажну наду да ћу да те женим. Желим само твоје дете!!!!11
Aaaa... ljubitelji životinja...
Dankane dragi, to se sa psihološke strane zove projekcija.
To što ti imaš izrazitu želju da za nekim delovima mog tela još od one Rinsove defke, to je tvoja stvar. Ja o tebi nisam maštala koliko se sećam... Jedino ako nisam zaboravila negde usput, dešava se. :)
A i to za dete... Može, ako ćeš ti da se porađaš! Tih muka vredan nisi! :)
neke interne fore, pa misle da su face... k'o pandani i lolatori... :)
Dankane, uz tebe smo!
lolol
А оне голишаве слике на ПВТ што си ми дала? То није пројекција, то је стварност!
Žacka, laže te Dankan, on bi samo da pravi decu s tobom, al' da ih ne napravi. Pazi se takvih, đavolja rabota.
Triša, tako nekako..možeš nam se priključiti, samo instaliraj patku pored tog kera, za ostalo ćemo lako.
ok
Aaaa, pa nemoj tako na glas, 'bem mu mater, taman sam bila fina pred ljudima!!!
E sad nema više slika, pa se snalazi kako ćeš se zabavljati od sad! :)
Znam ja staklena, sve je to ološ i šljam... Posle ja da sečem vene 'vako osećajna... :)