Ko poslednji pobednik (115)

1. Кика. :)

Одох ја на спавање, превршила сам сваку меру. Лаку ноћ. :)

2. Dobro jutro. Konačno. :)

3. Jutro, marcipan! :)

4. Jutrooo,ljudi! :)
    Kažu da danas i sledećih par dana treba da ostanemo unutra-zbog radioaktivnog oblaka koji je stigao...mislim,znam da zvuči sumanuto-"par dana",ali moram da sa svima podelim nešto na šta su i mene upozorili... :/

5. ma jok ne verujem u to i kad je pukao cernobilj mislim da nije bilo takvih cimanja...

6. Meni zvuči sumanuto kako ne izaći ili bar ne otvoriti prozor. Doduše, i neću izlaziti zbog učenja, ali ipak...
    I da, dobro jutro, Gogo. :)

7. ja idem napolje pa makar se vratio sa tri ruke!

8. A znam,bre,Pajko-ali mi nije sve jedno..

9. a i to bi bio samo jos jedan u nizu poremecaja u ovoj nasoj zemlji tako da nemoj se cimati.
    voleo bih da odem na pecanje zabacim malo kako bih izvadio nekog sarana a da izvucem ajkulu :)

10. Ahahahaa,jbg-šta će tek ovde u jezerima da se nakoti posle svih ovih sranja? :))))

11. Gde si, Gogo :))

12. A taman smo počeli da razmišljamo o gajenju organske hrane, kad ono sabotaža.

13. Tu sam Peki,malo me ima-malo ne,moram da budem vredna,pa samo povremeno šmugnem ovde na Vuku :))

14. Svi ručaju??? :)

Aj nek vam je prijatno!

15. Ja ne ručaaam,i dalje se vijam po kući! Grrr!
    Jaco,ćero,gde si mi ti? :))

Pratim te! :)))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.