Ko poslednji pobednik (115)

1. Кика. :)

Одох ја на спавање, превршила сам сваку меру. Лаку ноћ. :)

2. Dobro jutro. Konačno. :)

3. Jutro, marcipan! :)

4. Jutrooo,ljudi! :)
    Kažu da danas i sledećih par dana treba da ostanemo unutra-zbog radioaktivnog oblaka koji je stigao...mislim,znam da zvuči sumanuto-"par dana",ali moram da sa svima podelim nešto na šta su i mene upozorili... :/

5. ma jok ne verujem u to i kad je pukao cernobilj mislim da nije bilo takvih cimanja...

6. Meni zvuči sumanuto kako ne izaći ili bar ne otvoriti prozor. Doduše, i neću izlaziti zbog učenja, ali ipak...
    I da, dobro jutro, Gogo. :)

7. ja idem napolje pa makar se vratio sa tri ruke!

8. A znam,bre,Pajko-ali mi nije sve jedno..

9. a i to bi bio samo jos jedan u nizu poremecaja u ovoj nasoj zemlji tako da nemoj se cimati.
    voleo bih da odem na pecanje zabacim malo kako bih izvadio nekog sarana a da izvucem ajkulu :)

10. Ahahahaa,jbg-šta će tek ovde u jezerima da se nakoti posle svih ovih sranja? :))))

11. Gde si, Gogo :))

12. A taman smo počeli da razmišljamo o gajenju organske hrane, kad ono sabotaža.

13. Tu sam Peki,malo me ima-malo ne,moram da budem vredna,pa samo povremeno šmugnem ovde na Vuku :))

14. Svi ručaju??? :)

Aj nek vam je prijatno!

15. Ja ne ručaaam,i dalje se vijam po kući! Grrr!
    Jaco,ćero,gde si mi ti? :))

Pratim te! :)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.