Ko poslednji pobednik (115)

1. S kim se vijaš??? Nemoj da se sudariš s vratima... :)
    Evo me, lepo ovo vreme pa svratim samo ponekad, a i moram da učim. Grrrrrrrrrrr!!!

Hvala ti... Zanimljiva novotarija, ja po tom principu odavno funkcionišem, ovo mi odgovara taman da nikog ne zaboravim da obiđem, ili kad primetim nekog novog. :) Ali još nisam napravila listu.

2. Vijam se sa neredom po kući,moja Jaco...ništa romantično :(

Samo skoknem ovde,pa opet u rudnik,a u četiri imam čas..Bože,stvarno sam za ustanovu!

3. I ja sam do malpore mami pomagala nešto u kuhunji, sad mi leđa pucaju... Sve mi nisko i stalno sam sagnuta. Ima d'umrem jedan dan!

4. Jaco,ti kad bi došla kod mene-morala bi kao Beninji u filmu "Monstrum"-onako čučeći da hodaš :)))
    Kod mene sve kao za patuljke :)))

Jedan dan,al' za 1000 godina! :)

5. Ahahahahahahaaaa, koji vrisak od filma! :))
    Ma i kod mene je, i u bojler udarim glavom svako dva dana. :)

Pa ono jes' da mi se ne žuri, ali 1000 godina... :)

6. Moja омиљена песма данас , бразилски хит из двехиљадите....:)) од 1:37 почиње лудило :))

http://www.youtube.com/watch?v=5IIR1Qpa5m4&feature=player_embedded

7. Njemu niko ne treba... On sam sebi dosta i njemu super! :)

8. Јацка знаш ли да сам тебе прву кликнуо "прати" па ринсвинда лололл ал нема шта да пратим кад сам скоро све ишчит`о :)

9. Ijao, Fejz, pa ti si... Ma nema te u državi! Imponuje, imponuje! :)) Što bi ti rekao, ljub, ljub, zilj, zilj! :))

Ma ko da je bitno, meni ovo jako odgovara. I inače kad me nema neko vreme, prvo protrčim vas par da vidim šta ste radili tako da mi ovo mLogo olakšava. I pride što sad mogu da obeležim da pročtam par likova koji su bili u planu a sve nekako smetnem s uma ili i odvuče pažnju. Sad nema da begaju! :))

10. Ја све контам да ће све да се сјебе ако одаберем да пратим неког............не знам ,......

11. пајко ево скроз сам жив, да живљи не могу бити :) Како код тебе?

Јацка мени за сад не олкшава ништа јер има људи које нисам прочитао много а ставио сам им ознаку, али ме нервира што су ми временски постављене :) и онда опет старије дефке у залеђу и не видим их :) Јбга, ваљда ће кајзен да промени и то, да се одради нека муња ово оно :)

12. evo dobro je malo u bg kafa i odmor pa odo kasnije u pazovu da se spremam za

http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0133f26d16d7970b-600wi

13. Kad sam ja ukapirala "pratnju"-onda mož' svako :))

Laki,ti bi pre " Poslovnu pratnju" nego ovo,heheheheh :))

14. али ме нервира што су ми временски постављене

Upravo! Njesra u boji! Ali naslovna mi ionako neće biti vodič tako da... Može se nekako! :)

Ја све контам да ће све да се сјебе ако одаберем да пратим неког............не знам ,......

Što? Si ti neki maler, a? :)

15. Пајко кад га уловиш очекујем да ћеш нас све на чорбицу позовеш :) лололол

16. e bas se nesto tripujem tj uzeleh se kotlica bilo bi lepo da zapucamo kod goge na jezero

17. mmmmm, kotlić...

Ma da idete obojica u... Sad mi sve miriše... :)

18. лололол мирише и нама :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.