Ko poslednji pobednik (115)

1. S kim se vijaš??? Nemoj da se sudariš s vratima... :)
    Evo me, lepo ovo vreme pa svratim samo ponekad, a i moram da učim. Grrrrrrrrrrr!!!

Hvala ti... Zanimljiva novotarija, ja po tom principu odavno funkcionišem, ovo mi odgovara taman da nikog ne zaboravim da obiđem, ili kad primetim nekog novog. :) Ali još nisam napravila listu.

2. Vijam se sa neredom po kući,moja Jaco...ništa romantično :(

Samo skoknem ovde,pa opet u rudnik,a u četiri imam čas..Bože,stvarno sam za ustanovu!

3. I ja sam do malpore mami pomagala nešto u kuhunji, sad mi leđa pucaju... Sve mi nisko i stalno sam sagnuta. Ima d'umrem jedan dan!

4. Jaco,ti kad bi došla kod mene-morala bi kao Beninji u filmu "Monstrum"-onako čučeći da hodaš :)))
    Kod mene sve kao za patuljke :)))

Jedan dan,al' za 1000 godina! :)

5. Ahahahahahahaaaa, koji vrisak od filma! :))
    Ma i kod mene je, i u bojler udarim glavom svako dva dana. :)

Pa ono jes' da mi se ne žuri, ali 1000 godina... :)

6. Moja омиљена песма данас , бразилски хит из двехиљадите....:)) од 1:37 почиње лудило :))

http://www.youtube.com/watch?v=5IIR1Qpa5m4&feature=player_embedded

7. Njemu niko ne treba... On sam sebi dosta i njemu super! :)

8. Јацка знаш ли да сам тебе прву кликнуо "прати" па ринсвинда лололл ал нема шта да пратим кад сам скоро све ишчит`о :)

9. Ijao, Fejz, pa ti si... Ma nema te u državi! Imponuje, imponuje! :)) Što bi ti rekao, ljub, ljub, zilj, zilj! :))

Ma ko da je bitno, meni ovo jako odgovara. I inače kad me nema neko vreme, prvo protrčim vas par da vidim šta ste radili tako da mi ovo mLogo olakšava. I pride što sad mogu da obeležim da pročtam par likova koji su bili u planu a sve nekako smetnem s uma ili i odvuče pažnju. Sad nema da begaju! :))

10. Ја све контам да ће све да се сјебе ако одаберем да пратим неког............не знам ,......

11. пајко ево скроз сам жив, да живљи не могу бити :) Како код тебе?

Јацка мени за сад не олкшава ништа јер има људи које нисам прочитао много а ставио сам им ознаку, али ме нервира што су ми временски постављене :) и онда опет старије дефке у залеђу и не видим их :) Јбга, ваљда ће кајзен да промени и то, да се одради нека муња ово оно :)

12. evo dobro je malo u bg kafa i odmor pa odo kasnije u pazovu da se spremam za

http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0133f26d16d7970b-600wi

13. Kad sam ja ukapirala "pratnju"-onda mož' svako :))

Laki,ti bi pre " Poslovnu pratnju" nego ovo,heheheheh :))

14. али ме нервира што су ми временски постављене

Upravo! Njesra u boji! Ali naslovna mi ionako neće biti vodič tako da... Može se nekako! :)

Ја све контам да ће све да се сјебе ако одаберем да пратим неког............не знам ,......

Što? Si ti neki maler, a? :)

15. Пајко кад га уловиш очекујем да ћеш нас све на чорбицу позовеш :) лололол

16. e bas se nesto tripujem tj uzeleh se kotlica bilo bi lepo da zapucamo kod goge na jezero

17. mmmmm, kotlić...

Ma da idete obojica u... Sad mi sve miriše... :)

18. лололол мирише и нама :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.