Ko poslednji pobednik (115)

1. Ja sam sad gladan, ne volim vikende, onda ne radi menza poslijepodne i ne mogu da idem na večeru.

2. Oooo, vidi vidi ko se pojavio... :)

Gogo, nema ko da ti se divi pa moraš sama, a? :))

3. Nije Jaco,čak je i sin jeo :))
    "Fal'te me usta moja" :))

4. Ijao, konačno sam našla jedan stari film da ga skinem... Ima da se smejem dok me komšiluk ne protera! :))

5. Sad te mi pitamo :"Koji film,Jaco?" :))

6. Dobar vecer!! :))

7. Hahahaha, e nek si mi rekla! :) Ma to je bilo više neko moje oduševljavanje, a nemam kome drugo da se popnem na glavu sad.

Neki staaari crnogorski... Viljuška se drži u lijevu ruku. Ako si gledala Đeknu pa nešto na taj fazon... Malo je poznat, i nije svima zabavan, ali ja među takvim ljudima živim, pa mi je urnebesan! :))

EDIT: Hello, ljudovi!!! :)

8. cudo nevidjeno,lepota poroka?

9. Pa napisala sam kako se zove. :))

10. Sta se radi narode? :)

11. Ma,nisam imala nameru da ti "rečem",Jaco :)) Izvinjavam se.

Naravno da sam gledala Đeknu,ali pola ne razumem,mada se trudim! :))
    Pozdrav svima :)))

Pajko,jel' znaš da su moju školsku drugaricu ubili u Picin-parku pre par godina-ona je tamo "radila"..

12. Pufno, opet imaš božanstven avatar!!! :)

Ma da se radi ne bi bila ovde... N'uči mi se više pa došla... :/ Kod tebe? :)

13. O pa hvala... :)
    A kod mene nist, setala danas, bio fin dan... E da, idem posle na koncert Rundeka i mlooogo sam hepi! ^^

14. Kika boy iz in da haus!

15. Де си Кика!

16. Pozdrav svima. Šta radite, kako ste?

17. Evo, "pratimo" se :))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.