Hahahaha, e nek si mi rekla! :) Ma to je bilo više neko moje oduševljavanje, a nemam kome drugo da se popnem na glavu sad.
Neki staaari crnogorski... Viljuška se drži u lijevu ruku. Ako si gledala Đeknu pa nešto na taj fazon... Malo je poznat, i nije svima zabavan, ali ja među takvim ljudima živim, pa mi je urnebesan! :))
Ja sam sad gladan, ne volim vikende, onda ne radi menza poslijepodne i ne mogu da idem na večeru.
Oooo, vidi vidi ko se pojavio... :)
Gogo, nema ko da ti se divi pa moraš sama, a? :))
Nije Jaco,čak je i sin jeo :))
"Fal'te me usta moja" :))
Ijao, konačno sam našla jedan stari film da ga skinem... Ima da se smejem dok me komšiluk ne protera! :))
Sad te mi pitamo :"Koji film,Jaco?" :))
Dobar vecer!! :))
Ha!
Hahahaha, e nek si mi rekla! :) Ma to je bilo više neko moje oduševljavanje, a nemam kome drugo da se popnem na glavu sad.
Neki staaari crnogorski... Viljuška se drži u lijevu ruku. Ako si gledala Đeknu pa nešto na taj fazon... Malo je poznat, i nije svima zabavan, ali ja među takvim ljudima živim, pa mi je urnebesan! :))
EDIT: Hello, ljudovi!!! :)
cudo nevidjeno,lepota poroka?
Pa napisala sam kako se zove. :))
Sta se radi narode? :)
Види маса света ......... http://img339.imageshack.us/img339/876/36918060eduardotorresnt0.jpg
Ma,nisam imala nameru da ti "rečem",Jaco :)) Izvinjavam se.
Naravno da sam gledala Đeknu,ali pola ne razumem,mada se trudim! :))
Pozdrav svima :)))
Pajko,jel' znaš da su moju školsku drugaricu ubili u Picin-parku pre par godina-ona je tamo "radila"..
Pufno, opet imaš božanstven avatar!!! :)
Ma da se radi ne bi bila ovde... N'uči mi se više pa došla... :/ Kod tebe? :)
O pa hvala... :)
A kod mene nist, setala danas, bio fin dan... E da, idem posle na koncert Rundeka i mlooogo sam hepi! ^^
Kika boy iz in da haus!
Welcome,Kika :)))
Де си Кика!
Pozdrav svima. Šta radite, kako ste?
Evo, "pratimo" se :))