Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kika! :)))
Ma Gogo, nema šta da se izvinjavaš, stvarno i jesam bubnula niotkud :))
E, pa Pufno, blago tebi... Lep ti provod želim. :)
L@ki, mLogo lepa slika!!! :)
MOže li neko da mi objasni u čemu je fora sa tim praćenjem?
Nikad više nisam uživala u čitanju definicija nego danas! :)
Ma da označiš autore koje bi čitao redovno, tipa da ti nešto ne promakne i slično... :)
Gogo, ne znam šta ti čitaš, ali ja sam baš htela da kažem kako mi se čini da su nove defke za cirka pola klase bolje i normalnije od onih pre mesec dana! I jako sam zadovoljna! :))
A tooo.... Sranje. Šta sve neće ovde da izmisle...
evo i MENE...
zdraus svima, kolko vas ima
Zdrao, buri.
Kika,nešto si mlako raspoložen,ili mi se čini? :)
Jaco,čitam neke autore koje sam odaaaavno htela da pročitam ko čovek,al' nikako ne stižem..sad-malo po malo uz uživanciju :))
Meni nije loše. Naprotiv... :)
Ali, ne volim kad pravi promene, msm taj sam proces jer mnogo baguje sajt neko vreme.
Ljudi, pozdravlja vas Kika. Čao.
Kad pre... :( Kad ćeš jednom doći ko čovek da budeš tu... :/
buri, pa đes ti matere ti, ja došla a ti taman ode! :))
ma ovo novo je meni sranje teško... ja čitam onoga koga ja hoću i bez praćenja, a ovako mogu pročitati i neku stariju definiciju koju sigurno ne bih pročitao ovako...
Auuu,bila sam u pravu.Ipak je Kika nešto smrguđen..
Pozzz,Kika :)
Danas sam bila vredna,čak sam dve definicije napisala-to je za mene k'o da sam dva velika spremanja napravila! :))
Ne ide mi nikako! :)P
pa đes ti matere ti, misliš ovako jacka...
išo do kladže, malo...
Meni odgovara. Znaš koliko puta snimim nei nick, rešim protrčaću, a onda mi se smetne s uma i gotovo. Ovako pod nosom. Nekad i svoje redovne autore preskočim. Sad po spisku! :)
Vidiš kako se Gogiliju ulepšao dan. :))
Ja doš'o.
E neka si! :))
buri, luda defka! I da znaš, imam koleginicu iz Bjeljine! I mnogo mi je gotivna! :)
a tek što bi ti bilo gotivno da se družiš sa KRAJIŠNICIMA...
Uuuuuu, vidi 'vako buri: Da se družim još i može, ali da slušam te što se njišu s leva na desno i obrnuto... To malo teže... Živeo onaj što od lokalne nam TV Duga napravi da se gleda preko kablovske!!! :)
i tako.... što se svi razbježoše...
e da mi je znati ko je ovih 5 luđaka što mene prate, pa ja nisam ništa dobro napisao ima mjesec dana, a i neću zadugo...