Ej, Gogo, ne znam koja sam, ali sam te dodala malopre kopajući po omiljenim defkama. :))
A ti, buri, koještarije pričaš. Meni tvoje defke bile baš onako fino... A to što si se ulenjio moramla bih kritikovati da nisam i sama. Ovako nemam obraza... :)
Gogo, voledu tebe ljudi ovde! :))
Samo o definicijama ne? A ovamo mi linkuješ? :))
Ajd i da tebe pitam jesi gledao film Viljuška se drži u lijevu ruku? :)
A tebe Gogo ne pitah, šta ne razumeš... Radnju ili taj specifičan nji'ov vokabular? :))
nemam pojma i ja ga malo slušam, al volim njihove filmove... ne znam jeste li gledali onaj ''poslednja volja'' sa goranom višnjićem i nekom amerikankom... ili svi filmovi sa ivom gregurovićem i pokojnim pređom vušovićem su mi prejaki, taman da u njima nema ništa smiješno, samo da oni govore
Pa,ne znam,Jaco-taj crnogorski mi malo nerazumljiv,ali kad se udubim,dosta stvari kontam :))
Ipak sam ja dete SFRJ :))
A dalmatinski mi je enigma,mada sam jako volela taj govor :)
Jedan lepi Ive iz Splita je govorio ovde,kad je doša' kod druga,a ovaj mu priča kako se neka cura zaljubila u njega:"A ća da joj radim,a nek' pati!" :))
ED:A film nisam gledala,međutim,ako je kao Đekna,onda mora da je piš živi! :))
♥
Eeee, ne moReš da vidiš. :)
Meni se dva ludaka sama odala. :)
đe si čo srculence...
Jaco,da nisi ti treći "moj ludak"? :))))
ma znam da ne mErem, al' kontam da ti odavno ne prate mene, inače bi vidjeli situaciju :)
Ej, Gogo, ne znam koja sam, ali sam te dodala malopre kopajući po omiljenim defkama. :))
A ti, buri, koještarije pričaš. Meni tvoje defke bile baš onako fino... A to što si se ulenjio moramla bih kritikovati da nisam i sama. Ovako nemam obraza... :)
e ajd o nekoj drugoj temi, samo nećemo o definicijama... ajd vi smislite nešto, nebitno da li je pametno ili nije
Ju,pa sad videh da ih ima čak petoro!!!Breee.... :))
Gogo, voledu tebe ljudi ovde! :))
Samo o definicijama ne? A ovamo mi linkuješ? :))
Ajd i da tebe pitam jesi gledao film Viljuška se drži u lijevu ruku? :)
A tebe Gogo ne pitah, šta ne razumeš... Radnju ili taj specifičan nji'ov vokabular? :))
nisam...
kakav vokabular? crnogorski? sa prostora bivše juge najvolim kako pričaju dalmatnici...
Da, njihov. :) E i meni oni najlepše pričaju... Pevljivo nekako, šta ga znam. :) A i valjda ga najmanje slušam, pa možda i zato.
nemam pojma i ja ga malo slušam, al volim njihove filmove... ne znam jeste li gledali onaj ''poslednja volja'' sa goranom višnjićem i nekom amerikankom... ili svi filmovi sa ivom gregurovićem i pokojnim pređom vušovićem su mi prejaki, taman da u njima nema ništa smiješno, samo da oni govore
Pa,ne znam,Jaco-taj crnogorski mi malo nerazumljiv,ali kad se udubim,dosta stvari kontam :))
Ipak sam ja dete SFRJ :))
A dalmatinski mi je enigma,mada sam jako volela taj govor :)
Jedan lepi Ive iz Splita je govorio ovde,kad je doša' kod druga,a ovaj mu priča kako se neka cura zaljubila u njega:"A ća da joj radim,a nek' pati!" :))
ED:A film nisam gledala,međutim,ako je kao Đekna,onda mora da je piš živi! :))
i tako...
ajd da ovo dovedemo do 'iljaditog posta, pa ek pobijedi k'o 'oće