![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
да се надуваш.
11. Pucaš iz kalaša
Pravi, onako, rok koncert. Se uradim k'o tele, i da skačem.
3 i 5 sam uradio, napisao sam knjigu (i objavio), još moram da skočim bandži sa tornja u Pizi
ovo sam uradio, ali u Bosanskoj Kostajnici :)
DA. To stavi pod 1.
мораш бар једном да се потучеш онако мушки.
Da dobiješ na kladži.
Nem0, carski je, ali nisam siguran koliko je u domenu mogućeg da svi vijamo Dikinsona po Jevropi, a i pitanje je kol'ko će još.
Šta, da nisi jebao? Mislim da je to stremljenje svakog pojedinca, a i ovo sa kurvom i neplaćanjem mi je sjajno. Eventualno JEBAO, to da.
Da budeš admin/moderator na nekom sajtu/serveru/...
Ja samo jednom...na CS-u.
Da spustiš Olji Bećković...
TO BRE
Da popijes pivo ispred prodavnice
Da obnovis godinu.
Da odes na derbi. (Preporucujem Boka - River Plata )
Da se pofatas sa nekom debelom devojkom..
Da buljiš curi u sise dok te ona gleda.
Samo sam osam stvari uradio...
6. definitivno
sto bih ja voleo da odem na kis
Da otpadne malter sa seoske kuće kad jebeš.
Ako insistirate, može i skidanje perike Zorici Brunclik, i lično sam oduvek želeo da spustim slušalicu Olji Brecković, ali kontam produktivnije je fokusirati se na sebe. Debelih cava recimo ima, znači akcenat je na stiskanju petlje (svoje, mani njenu lolo), a ne na povatavanju sa tom-i-tom debelom devojkom.