+1 SVE DA PROKOCKAM! SVE! Kucu,zenu,decu,Tadica....
Ok onda još da se smisli i rang lista pa da vidmo ko je istinska pička a ko ne, i nema krivo tumačenja pravila!
Ako je u pitanje recimo drkanje, ne mora da bude dalja sestra, može i tetka ili neki drugi rod a ne sad drkao sam na komšinicu ona mi je ko sestra! Dakle, budite iskreni prema sebi to je najvažnije!
Sve sam obavio, sad samo d'umrem! :P
Dobro. Evo ljudi imamo lepih 100 komada. Sutra to lepo aranžirati, organizovati bodovanje i da vidimo ko će do PIČKICE dogurati.
Šomi, reci na koje predloge misliš, možda sam prevideo. Ovo sa vratima može i napolje, zato reci, sutra šminkanje.
Већ зовем друштво да видим ко оће са мном. Ако не покер имам магнетни шах :Д
Ubaci i heroin ovde ako može ...
То сам и ја предложио јанбо, ОДБИЛИ СУ!
Nećemo to. Niko nije to uradio sa heroinom, a niko ni neće... Ljudi ovda ne mogu bre da nateraju sopstvenu ženu da im popuši, a ne da se skinu sa pajda. :)
ет Вехбија:
- улетети у такси или још боље рендом туђа кола и рећи "прати она кола". Или улетети у туђа кола на брзину показати чланску видео клуба/библиотеке/чега год и представити се да си неки агент и рећи да ти дају кола, нешнал сикјурити бизнис!
- одрадити меч у неком ударачком борилачком спорту. (знам да има да се побијеш, ал разлика је кад се побијеш са неким ко зна да се бије и са неким левим ликом)
иначе не свиђа ми се листа, много је мека... сви су већ бар трећину одрадили... фора је да си до сада што мање урадио, а не да је пола листе одрађено у тинејџерском добу....
А де је оно да деди смота џокс место дувана?
Lolololo, tako treba Ćero. :)
E zaboraviste organizovano jebanje po Jutjubu.
Ja se slažem, ali tema je samu sebe kreirala, a i dalje ima zanimacije da ti oduzme vremena k'o dva WoW-a. Kontakt borba je na listi, a ovo prvo je sjajno, nisam video, ući će.
E a, je l' se računa sparing sa trenerom? Čoek me izmlatio ki vola. olololololo
не рачуна се спаринг са Лајхнером :П иако би реално требало :)
ololololo jebi ga. :D
Napredni nivo
7. Naučio da skijaš k'o pravi.
11. Zaklao veću životinju.
Ovo sam ja do sada uradio, odoka, neđe oko pola. Skontah da je lista pravljena za tinejdžere,
nekako mi nije....hm....jebga, nemam pojam. MEKA!
Мислим да ово исто ваља:
Испустити тихомира на пуној станици док си са рибом и чекати да се смрад рашири и онда на сав глас "Побогу, ЖЕНСКО ИМЕ, како те није срамота??? Осећаш ли колко смрди!"
NAPREDNI NIVO
7. Naučio da skijaš k'o pravi.
10. Spasao nekome život.
NIVO KOJI MOŽE SPREČITI U KOMPLETIRANJU MISIJE
/
Sa svojih 18 sam uradio ovo, a imam u planu još par stvari odavde.
Otići u jebeni Las Vegas, da vidim i to čudo, ostavim pare i ponesem neku bolest.