Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nisu muda napravljena da izdrze niske temperature, al prostata je tu najvaznija.
Niko ne pominje sado-mazo, u dlakavom kostimu, lateks - to je više čudno...
Najštujem svoje jebačke podvige na JEBANJU.
Smare, što si skroman, drkica u busu je super.
nema javia. On me je iznenadio u triling temi. Mora da ima neka dobra iskustva.
Ja imam jednu dobru erotsku pricu. Hoce biti spem ako je ovdje objavim? Ja pisao!
У Хајату на матури у вц-у за инвалиде. Толико сам био поносан да ми дошло после сам себе да јебем.
Aj cepaj ako nije duga
Erotske priče - možeš svakakve bolesti da napišeš...
ево први воајер се открио.
Auuu sve teoretičari, držači sveća (svećnjak) i SF pisci. Cara je najveći jebač još jednom je dokazano.
Курац! Не стављај мене у исти кош са теоретичарима. Мени стаж иде веж 12 година.
Izvini Dankane. Ti i Cara ste zakon.
Treba neko da napiše knjigu "kako jebati".
Ja sam jednom daaaavno jebao u slagalici u kvalifikacijama a za one koji su pitali za emisije jebo sam i u cetvrtfinalu juce i danas...Polufinale je 2-4 aprila ali, dosta spama.
Jednom mi je riba drkala ispod pokrivaca dok je njen brat bio u sobi i cackao nesto na kompu
Treba neko da napiše knjigu "kako jebati".
Nema potrebe.
ja sam jebo u pičku....
Sučim?
Ја сам нокаутирао девојку јер је тражила да је ударам док је јебем.Ни мало ми се то није свиђало ,само сам хтео да трсим ,а л она навалила.Па сам почео са слабим па све јачим ,јер КУЧКА не може да се јебе нормално.И у једном тренутку ми пукне филм , одвалим је она заколута очима и онесвести се , ја сачекао мало да видим да је нисам убио можда (добро серем нисам то помислио али сам се забринуо :)) и кад се освестила и рекла да оће опет устао сам и отишо.Јебеш то...
Ja sam jednom mrtav pijan drkao na ulici...
ahhahahahha laki care!!!
a inace ja ne vjerujem sta je lik rekao :D
Dakle, iskustva.
Ja sam jedanput jebao u dvoristu jednog coveka
lololo umirem!!!